Dumper dine konkurrenter prisen?

Oplever din virksomhed, at importvarer fra lande uden for EU, sælges i Danmark til dumpede priser, kan du kontakte Dansk Erhverv.

Guide

Nogle lande eller virksomheder benytter en unfair handelspraksis, hvor varer sælges til en pris, der er lavere end den pris, som varen sælges eller produceres til i hjemlandet.

WTO og EU har derfor etableret en række handelspolitiske beskyttelsesforanstaltninger. Det vigtigste instrument er antidumping.

Antidumping er en straftold, som fx EU kan pålægge en importvare med oprindelse i et land udenfor EU, hvis den sælges til en pris, der er lavere end den pris, som varen sælges eller produceres til i oprindelseslandet.

Kræver medlemskab

Du skal være logget ind for at få adgang til artiklen

Det er kun medlemmer af Dansk Erhverv, der har adgang til vores artikler og værktøjer.

Endnu ikke bruger? Opret dig

Kontakt

Spørg Dansk Erhverv om antidumping

EU og International

Michael Bremerskov Jensen

Fagchef for international handel
Medarbejderprofil

Andre relaterede guides i temaet

Sidste nyt fra Dansk Erhverv i din indbakke

Tilmeld dig nyhedsbrevet International Handel

Når du tilmelder dig nyheder fra Dansk Erhverv, giver du samtykke til at modtage faglige og politiske nyheder og analyser, samt efter omstændighederne tilbud om kurser, netværk, konferencer og andre events, der i nogle tilfælde leveres af eller i samarbejde med vores partnere. Du vil også kunne modtage information om rabat på produkter og services i vores medlemsfordelsprogram.

Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet. Læs mere om vores persondatapolitik her.