; ;
Kontakt
Transport

Jesper Højte Stenbæk

Fagchef for transport og infrastruktur
Medarbejderprofil
Transport

Christoffer Greenfort

Chefkonsulent
Kontakt

Dansk Erhvervs Logistiknetværk er primært for købere af transport-og logistikydelser. Netværket samler viden om transport af varer til din virksomhed og fra virksomheden til dine kunder, kundernes transport til dig eller dine medarbejderes mobilitet.

Hvad vil netværket give dig?
Transport og logistik af både mennesker og gods er en central del af erhvervslivets livsbetingelser. Netværket giver indsigt i, hvad der er på vej af regulering, ny teknologi, nye forretningsmetoder i transportverdenen og dermed hvilken betydning, det får for din virksomhed.

De emner, der tages op i netværket, er i høj grad båret af brugernes behov. Alle gode indspil til relevante områder er derfor altid velkomne. Intet emne er for stort eller småt, men det er en betingelse, at det har betydning for erhvervslivet.

Praktik og indhold
Netværket mødes efter behov, men kan også behandle emner elektronisk eller via Skype. Formen er ikke afgørende. Det er dialog og videndeling, der er afgørende for netværket. Emner kan være ny infrastruktur, last mile levering af e-handelsprodukter, elektroniske transportdokumenter, intelligent trafikstyring, lagerstyring og SCM - Supply Chain Management.

Hvem kan blive en del af netværket?
Netværket omfatter medlemmer med forretningsmæssig interesse i logistik. Herunder handelsvirksomheder inden for både engros og detail, logistik-, produktions- og servicevirksomheder.

Har du spørgsmål til logistiknetværkets faglige indhold så kontakt netværksfacilitatorerne.