Brian Mikkelsen: Tak til jer der er på arbejde

Danmark og hele verden står midt i en alvorlig krise. Store dele af samfundet er lukket ned. Mange virksomheder er hårdt ramt og har måttet sende medarbejdere hjem. Midt i krisen skal vi dog også huske at sige tak til alle jer, der fortsat er på arbejde og kæmper for at holde hjulene i gang.

Seneste nyt om corona

Mest læste

Se alle nyheder

Aktuelle nyheder

Regeringens klimapartnerskaber

Dansk Erhverv har nu afsluttet fire måneders sprint som sekretariat for de fire klimapartnerskaber for: landtransport, handel, life science og biotek, samt service, it og rådgivning. Engagementet har været stort, og fra starten har man i de fire partnerskaber valgt en meget åben og inkluderende proces, hvor mere end 500 virksomheder, organisationer og eksperter har deltaget og bidraget.

Kurser og event

OK2020

Forligsmanden har fremlagt mæglingsskitse

Forligsmand Jan Reckendorff har i dag fremlagt en skitse til mæglingsforslag, med henblik på at forny en lang række overenskomster på det private arbejdsmarked i perioden frem til 1. marts 2023.

FØLG OS PÅ LINKEDIN OG TWITTER

Der anvendes cookies til at forbedre din oplevelse af websitet. Du accepterer ved at navigere videre. Læs mere om website cookies.