Kontakt
Handel

Marianne Eltong Gade

Politisk konsulent, sekretariatschef
Medarbejderprofil
Kontakt

Få faglige input, opbyg et netværk og bliv inspireret til at udnytte de digitale muligheder i din virksomhed.

Hvad vil netværket give dig?
Netværket giver dig og din virksomhed en unik mulighed for at blive klogere på morgendagens tendenser inden for digitalisering, så du kan hente inspiration til din egen digitale omstilling. Sammen med eksterne oplægsholdere, centrale fagpersoner og andre repræsentanter for B2Bvirksomheder vil netværket danne rammerne for erfaringsudveksling, italesættelse af konkrete problemstillinger og best practice-eksempler inden for digitalisering, for eksempel e-handel B2B, håndtering af data, automatisering og robotteknologi.

Praktik og indhold
Netværket mødes tre-fire gange årligt. Emnerne og indholdet for møderne koordineres af Dansk Erhverv i løbende dialog med netværkets medlemmer.

Hvem kan blive en del af netværket?
Netværket er for medlemmer af Dansk Erhverv, der driver engrosvirksomhed eller beskæftiger sig med B2B-handel. Det er gratis at deltage i netværket, hvis din virksomhed er Full-Service- eller Arbejdsgivermedlem.

Kontakt netværksfacilitator Marianne Eltong Gade, hvis du ønsker at blive en del af netværket eller har spørgsmål til det faglige indhold.

Kommende netværksmøder
Næste møde i netværket er tirsdag den 8. november kl. 9:00 – 12:00. 

Digitalisering af B2B-salget ved hjælp af kunstig intelligens
Digitaliseringsnetværket får besøg af Bjarke Ruse Sejersen, CEO og Founder, GoAutonomous, der vil fortælle om deres nyudviklede måde at digitalisere virksomheders B2B-salg ved hjælp af kunstig intelligens. Langt hovedparten af B2B handel sker ofte gennem udveksling af e-mails, som er en håbløs ineffektiv og tidskrævende måde, der gør det svært for leverandøren at skalere sin forretning uden også at skulle ansætte flere medarbejdere til at taste tilbud og ordre.

Da Go Autonomous for lidt over to år siden startede, var det med ambitionen om at gøre det lettere for de klassiske B2B virksomheder at handle med hinanden, uden det egentlig var nødvendigt for dem at ændre adfærd. Go Autonomous har udviklet en platform, der bygger på kunstig intelligens. Det betyder, at køber og sælger i virkeligheden kommunikerer, som de altid har gjort, men at de tunge og repetitive dele af processen er digitaliseret og automatiseret. Bjarke bliver til vores efterfølgende erfaringsudveksling i netværket, hvor vi også får selskab af Andreas Børresen fra Dansk Erhverv, der har arbejdet med B2B E-handel i mere end 12 år hos bl.a. Saint Gobain.

Der vil blive serveret sandwich undervejs.

 

Testimonials

"Styrken ved B2B-digitaliseringsnetværket er, at alle i netværket står med mange af de samme udfordringer forhold til digitalisering, så selvom vi repræsenterer vidt forskellige brancher, ligner vi faktisk hinanden, og vi får meget ud af at høre, hvordan de andre i netværket griber digitaliseringsopgaven an. Det bekræfter os i, at hvis de andre kan, så kan vi også!"

Nils Stokholm, Marketing Manager, Mediq Danmark  A/S