; ;

Forpligt dig til at følge de 5 Transformationsprincipper og vis opbakning til de politiske forslag til bedre rammevilkår for diversitet i danske virksomheder og organisationer.

Udfyld nedenstående felter og indsend din tilslutning til Diversitetspagten.

Tilslut dig Diversitetspagten

Du skal være logget på for at kunne sende denne formular. Hvis du er logget på og stadig ikke kan slå op, skal du sørge for, at "Spor ikke" er deaktiveret i dine browserindstillinger.

Du vil herefter modtage en kommunikationspakke, så du kan vise kunder, medarbejdere og samarbejdspartnere, at jeres virksomhed arbejder for at skabe mere diversitet og kan inspirere andre til at gøre det samme.

Når din virksomhed har tilsluttet sig, kan I samtidig spille ind med nye forslag til bedre rammevilkår for diversitet. Diversitetspagtens 15 anbefalinger er en igangsættelse af en dialog om betingelserne for diversitet i danske virksomheder og organisationer. Vi hører meget gerne yderligere ideer og forslag til forbedrede rammevilkår. Vi vil også gerne høre dine erfaringer, oplevelser og udfordringer med at skabe mere diversitet og inklusion.