; ;

E-handelskonferencen 2024

Mod nye horisonter

E-handelsbranchen er kendt for sin evne til at følge med tiden og hurtigt tilpasse sig nye trends, teknologier og forbrugsmønstre. Vi er frontløbere, der skubber verden fremad mod nye horisonter.

Det er godt. Og det er nødvendigt. For e-handel er blevet en integreret del af danskernes hverdag, og kunderne stiller stadig større krav om skræddersyede og effektive købsoplevelser. Til E-handelskonferencen 2024 kan du blive klogere på, hvordan du kan leve op til kundernes forventninger – og overgå dem.

På konferencen bliver du præsenteret for en perlerække af danske og internationale cases, der vil dele deres erfaringer og indsigter. Du vil få konkrete strategier og værktøjer, som du kan implementere i din virksomhed allerede dagen efter konferencen.

Det er en unik mulighed for at få ny viden fra brancheeksperter og finde inspiration til at optimere og vækste din forretning.

Billede til hjemmeside.png

E-handelskonferencen er samtidig Danmarks største netværksarrangement for e-handlere, digitale hjerner, logistik-nørder og alt derimellem. Her kan du møde kolleger, partnere og potentielle kunder, som alle arbejder mod det samme mål: at forme fremtidens digitale handel.

Sidste år deltog mere end 1.800 deltagere, og i år forventer vi endnu flere deltagere.

image0861.png

E-handelskonferencen 2024
Digital Handel

Niels Ralund

E-handelsdirektør
Medarbejderprofil
E-handelskonferencen 2024

E-handelskonferencen 2024

Gør dig klar til en episk oplevelse, for Danmarks største konference indenfor e-handel er på vej til at blive endnu større og bedre end nogensinde før. E-handelskonferencen 2024, årets forretnings-mekka for e-handlere, er i Øksnehallen den 10. oktober 2024. Her er der taget nye initiativer i brug for at løfte standarden til nye højder på konferencen.

Vi byder velkommen til 2.000 gæster, 60 stande og 40 sessioner fordelt på 6 faglige scener.

Forestil dig at få indsigt i hemmelighederne bag både lokale og internationale succeshistorier, samtidig med at de nyeste trends og tendenser afsløres for øjnene af dig. Forstil dig et utroligt netværk af dedikerede fagfolk, hvor vidensdeling ikke kender nogen grænser og ekspertisen løftes til nye højder og hvor vi sammen kan blive stærkere.

#potentiale #uforudsigelighed #innovation #kompleksitet 

Mærk stemningen fra E-handelskonferencen 2023

Partnere på E-handelskonferencen 2024

Tak til dette års partnere på E-handelskonferencen!

E-Handelskonferencen_logobanner.png

Kontakt

Digital Handel

Niels Ralund

E-handelsdirektør
Medarbejderprofil
Digital Handel

Carsten Rose Lundberg

Branchedirektør for digital handel
Medarbejderprofil
Digital Handel

Pernille Trieb

Teamleder
Digital Handel

Janni Jul Christiansen

Konsulent
Digital Handel

Annette Roesbjerg

Event- og partnermanager
Digital Handel

Anne Korsholm Hansen

Konsulent