E-handelsprisen

Der var engang… sådan starter alle gode eventyr, og E-handelsprisen 2021 er et virkelig godt eventyr. Det er eventyret om en pris, der hylder de absolut bedste inden for dansk e-handel. Vær med til et brag af en fest den 20. maj!

E-handelsprisen 2021 foregår digitalt i år

E-handelsprisen 2021 er et virkelig godt eventyr.
Det er eventyret om en pris, der hylder de absolut bedste inden for dansk e-handel, og som i år er en lille smule anderledes. Uddelingen af årets e-handelspriser bygger på resultater opnået i 2020, og netop dette år kommer til at stå i alle historiebøger fremadrettet som et af de mest udfordrende og usikre år.

Eventyret om E-handelsprisen 2021 er allerede ved at blive skrevet, og vi glæder os til at kunne invitere til et brag af en fest. Et godt eventyr skrives dog ikke uden en udfordring, og med COVID-19 som skurken, vil festen blive sendt live den 20. maj.

Selvom om festen bliver digital, så håber vi, at finalisterne og alle andre deltagere vil samle sig rundt om på kontorerne, i stuerne mv. og holde et brag af en firmafest.

Rejsen med E-handelsprisen strækker sig over flere kapitler, og du kan læse mere om hele processen i at finde vinderne til årets e-handelspriser. Du kan også se et udsnit fra sidste års prisfest.

Årets finalister er kendetegnet ved, at de tog udfordringen op og satte alle sejl ind for at vinde over den berygtede virus. Som vinder af en e-handelspris, får man ikke det halve kongerige, men man modtager branchens mest eftertragtede pris – og det kan hverken et slot eller et kys fra prinsessen hamle op med.