Hjemmearbejde nu og i fremtiden

Webinaret vil i spændingsfeltet mellem arbejdsmiljø, HR - Ledelse og ansættelsesret centreres om hjemmearbejde nu og i fremtiden, herunder de overvejelser og udfordringer det kan medføre.

Webinar

Hjemmearbejde nu og i fremtiden

2. dec 2021 KL. 13.00-15.00
Hos dig selv
Medlemmer:
0 kr.
Ikke-medlemmer:
550 kr.
No show gebyr:
500 kr.
Ekskl. moms
Kursus

Webinaret vil i spændingsfeltet mellem arbejdsmiljø, HR - ledelse og ansættelsesret centreres om hjemmearbejde nu og i fremtiden, herunder de overvejelser og udfordringer det kan medføre.

Både virksomheder og beskæftigede danskere forventer, at mængden af hjemmearbejde vil være højere efter Corona krisen end før.

Mange virksomheder, hvor arbejdsopgaven kan udføres hjemmefra, har gjort sig gode erfaringer om hjemmearbejde og ønsker at gøre det permanent.

Hvilke overvejelser skal der gøres i forhold til arbejdsmiljølovgivningen? Hvad gælder der ansættelsesretligt, hvis medarbejderen skal pålægges at arbejde helt eller delvist hjemmefra, og hvilke udfordringer giver dette i øvrigt til ledelsen i virksomheden?

Du vil, efter deltagelse på dette kursus, automatisk modtage et digitalt kursusbevis direkte i din indbakke.

Læs mere om Dansk Erhvervs digitale kursusbeviser her.

Målgruppe
Målgruppen er virksomheder, der har opgaver, som kan løses hjemmefra, hvilket indebærer virksomheder i Rådgivning og IT samt tele branchen.

Som tilmeldt vil du modtage et link til webinaret 2 dage før.

Frister

  • Tilmeldingsfrist d. 30. november 2021
  • Afmeldingsfrist d. 30. november 2021
Afmeld dig her

Oplægsholdere

Kontakt

Kursus- og Eventafdelingen

33746072Kursus@danskerhverv.dk