; ;

Den grønne taksonomi er blevet det nye fælles sprog i EU, der definerer hvornår en virksomheds økonomiske aktiviteter er bæredygtig. Formålet er at fremme grønne investeringer. Taksonomien spiller en afgørende rolle i den markedsdrevne grønne omstilling, fordi den hjælper investorer med at lede kapital hen mod de bæredygtige og grønne løsninger.

Taksonomien stiller også en række rapporteringskrav til virksomhederne. Taksonomien – og rapporteringskravene – vil blive udvidet løbende over de næste mange år, og er din virksomhed interesseret i at bruge taksonomien som et værktøj til at opnå bæredygtig finansiering – eller er virksomheden rapporteringspligtig – er det vigtigt at være opmærksom nu og følge med udviklingen.

På dette webinar vil du mødeeksperter, rådgivere og virksomhedsrepræsentanter, der vil præsentere dig for arbejdet med den grønne taksonomi og dele praktiske erfaringer, værktøjer og inspiration.

Dette webinar er en del af Dansk Erhverv og FSR - danske revisorers webinarserie: Det bæredygtige rapporteringsspor nye krav til ESG-data, gennemsigtighed og pålidelighed

Dansk Erhverv faciliterer en række webinarer og andre arrangementer, som giver ny viden, inspiration og vejledning til at klæde virksomheden på i den grønne omstilling: Fra de kommende lovkrav om rapportering, til hvordan du kan gøre den grønne dagsorden til en del af din forretning, eksempelvis når det handler om strategi, finansiering eller kommunikation. Vi har sat nogle af landet fremmeste specialister, rådgivende aktører og virksomheder i scene til at vejlede og inspirere dig og din virksomhed i de konkrete arrangementer.

Webinarrækken afholdes i samarbejde med

Kontakt

Kursus- og Eventcenter

33746072KURSUS@DANSKERHVERV.DK