; ;

Den grønne taksonomi er blevet det nye fælles sprog i EU, der definerer hvornår en virksomheds økonomiske aktiviteter kan kategoriseres som bæredygtige. Dermed spiller taksonomien en afgørende rolle i den markedsdrevne grønne omstilling, fordi den hjælper investorer med at lede kapital hen mod de bæredygtige og grønne løsninger. 
 
Er din virksomhed omfattet af taksonomiens rapporteringskrav, har din virksomhed kunder, der er rapporteringspligtige, eller er din virksomhed interesseret i at bruge taksonomien som et værktøj til at opnå bæredygtig finansiering, så er det vigtigt at være opmærksom nu og følge med udviklingen. 
 
På dette webinar sætter vi fokus på taksonomiens betydning for bygge- og anlægsbranchen. Du vil møde rådgivere og virksomhedsrepræsentanter der er eksperter indenfor bygge- og anlægsbranchen, og som vil præsentere dig for arbejdet med den grønne taksonomi og dele praktiske erfaringer, værktøjer og inspiration.

Dette webinar er en del af Dansk Erhverv og FSR - danske revisorers webinarserie: Det bæredygtige rapporteringsspor nye krav til ESG-data, gennemsigtighed og pålidelighed

Dansk Erhverv faciliterer en række webinarer og andre arrangementer, som giver ny viden, inspiration og vejledning til at klæde virksomheden på i den grønne omstilling: Fra de kommende lovkrav om rapportering, til hvordan du kan gøre den grønne dagsorden til en del af din forretning, eksempelvis når det handler om strategi, finansiering eller kommunikation. Vi har sat nogle af landet fremmeste specialister, rådgivende aktører og virksomheder i scene til at vejlede og inspirere dig og din virksomhed i de konkrete arrangementer.

Oplægsholdere

Ellen Marie Friis Johansen

CSR-chef

Dansk Erhverv

Henrik Teglgaard Lund

Chefkonsulent

Dansk Erhverv

Anna-Mette Monnelly

Sustainability Director

NREP

Alexander Molland Bohn Christiansen

Konsulent

Fonden Dansk Standard

Kontakt

Kursus- og Eventcenter

33746072KURSUS@DANSKERHVERV.DK