Kick off: Det bæredygtige rapporteringsspor

Vi skyder ’Det bæredygtige rapporteringsspor - nye krav til ESG-data, gennemsigtighed og pålidelighed’ i gang. Du vil få introduktion, overblik og inspiration til at imødekomme kommende rapporteringskrav og regler på bæredygtighedsområdet.

Webinar

Kick off: Det bæredygtige rapporteringsspor

1. dec 2022 KL. 15.00-16.30
Online
Event

Bæredygtighedsrapportering er et værdifuldt værktøj, der kan hjælpe din virksomhed med skabe overblik, gennemsigtighed, nye muligheder og skærpe fokus på, hvor virksomheder kan handle. Virksomheder står overfor en opgave med at omstille forretningsaktiviteter i en mere bæredygtig retning – det er vigtigt - også for konkurrenceevnen. I fremtiden stiger efterspørgslen på ansvarlige løsninger og bæredygtighedsdata markant. Der er ny lovgivning på vej fra EU – og det ændrer kravene til bæredygtighedsrapportering, som vi kender den i dag. Der er grundlæggende tale om et skifte fra fleksible lovkrav, anbefalinger og forventninger til rapporteringstandarder, KPI’er og lovkrav.  
 
Vi skyder ’Det bæredygtige rapporteringsspor’ i gang med en introduktion til webinarrækkens temaer og indhold. På webinaret vil du blive introduceret og få overblik over reguleringen på bæredygtighedsområdet.  

Vi skal også høre fra virksomheder, der deler erfaringer og giver inspiration til, hvordan man kommer i gang med og driver virksomhedens bæredygtighedsrapportering.

Dette webinar er en del af Dansk Erhverv og FSR - danske revisorers webinarserie: Det bæredygtige rapporteringsspor nye krav til ESG-data, gennemsigtighed og pålidelighed

Dansk Erhverv faciliterer en række webinarer og andre arrangementer, som giver ny viden, inspiration og vejledning til at klæde virksomheden på i den grønne omstilling: Fra de kommende lovkrav om rapportering, til hvordan du kan gøre den grønne dagsorden til en del af din forretning, eksempelvis når det handler om strategi, finansiering eller kommunikation. Vi har sat nogle af landet fremmeste specialister, rådgivende aktører og virksomheder i scene til at vejlede og inspirere dig og din virksomhed i de konkrete arrangementer.

Webinarrækken afholdes i samarbejde med

Relaterede

Kontakt

Kursus- og Eventcenter

33746072KURSUS@DANSKERHVERV.DK
Arbejdsmarked, uddannelse og forskning

Johannes Orheim

CSR -konsulent