{{title}}
{{body}}
{{tagline}}
{{body}}
{{body}}
{{item.label}}
{{f.label}}
{{Body}}
{{receiptRedirectText}}
{{hintTitle}}
{{hintBody}}
{{hintTitle}}
{{hintBody}}
{{hintTitle}}
{{hintBody}}
{{data.labels.body}}
{{data.labels.body}}
{{scrollHint}}
{{textLabels.successBody}}
{{data.qrText}}
{{Description}}
{{item.location}}
{{item.prices[0].value}} kr. ({{item.prices[0].label}}) / {{item.prices[1].value}} kr. ({{item.prices[0].label}})
{{item.location}}
{{item.prices[0].value}} kr. ({{item.prices[0].label}}) / {{item.prices[1].value}} kr. ({{item.prices[0].label}})
{{errorBody}}
{{noResultsBody}}
Valget er udskrevet. Den anledning vil vi gerne bruge til at tale om erhvervslivet. Vi inviterer politikerne ud på virksomhederne, hvor rammevilkårene former hverdagen. Vi spørger politikerne, hvad de vil gøre for virksomhederne, så virksomhederne kan gøre mere for resten af samfundet. For på lange stræk følger virksomheden Danmark samme logik som alle andre virksomheder: At når det går godt i virksomhedens ene afdeling, bliver der råd til at udvikle de andre. Du kan være med, når Dansk Erhverv og Sydbank inviterer kandidaterne til valgdebat om erhvervslivets rammevilkår hos virksomhederne.
Debatmøde
Hos Sydbank den 11. oktober kan du møde: Simon Kollerup (S), Torsten Schack Pedersen (V), Pia Elberg (R), Melina Andersen (SF), Per Larsen (K) og Peder Hvelplund (EL).
På et bagtæppe af krig i Europa, en optrappende stormagtsrivalisering, en klimakrise og galoperende inflation med kraftigt stigende produktionsomkostninger skal vi snart til stemmeurnerne. Samtidig ser vi, at både det private erhvervsliv og den offentlige sektor mangler arbejdskraft, og manglen vil kun blive større frem mod 2030. Og de reformer, der skal sikre kolleger på arbejdspladsen, synger på sidste vers.
Derfor inviterer Dansk Erhverv og Sydbank til en række erhvervspolitiske valgdebatter hos virksomhederne.
Her vil skiftende paneler af toppolitikere fra de forskellige storkredse tørne sammen i valgdebat om erhvervslivets rammevilkår.
Vi inviterer politikerne ud på virksomhederne, hvor rammevilkårene former hverdagen. Så medarbejdere og erhvervsliv kan høre, hvordan de forskellige partier vil skaffe hænder til fremtidens arbejdsmarked, fjerne barrierer for den grønne omstilling og håndtere de stigende priser.
Gennem danske virksomheders handlekraft er det lykkedes at udvikle og bidrage med innovative løsninger til gavn for samfundet og verden.
Derfor spørger vi politikerne, hvad de vil gøre for virksomhederne, så virksomhederne kan gøre mere for resten af samfundet. For på lange stræk følger virksomheden Danmark samme logik som alle andre virksomheder: Når det går godt i virksomhedens ene afdeling, bliver der råd til at udvikle de andre.