; ;

Hos Sydbank den 11. oktober kan du møde: Simon Kollerup (S), Torsten Schack Pedersen (V), Pia Elberg (R), Melina Andersen (SF), Per Larsen (K) og Peder Hvelplund (EL).

På et bagtæppe af krig i Europa, en optrappende stormagtsrivalisering, en klimakrise og galoperende inflation med kraftigt stigende produktionsomkostninger skal vi snart til stemmeurnerne. Samtidig ser vi, at både det private erhvervsliv og den offentlige sektor mangler arbejdskraft, og manglen vil kun blive større frem mod 2030. Og de reformer, der skal sikre kolleger på arbejdspladsen, synger på sidste vers.

Derfor inviterer Dansk Erhverv og Sydbank til en række erhvervspolitiske valgdebatter hos virksomhederne.

Her vil skiftende paneler af toppolitikere fra de forskellige storkredse tørne sammen i valgdebat om erhvervslivets rammevilkår.

Vi inviterer politikerne ud på virksomhederne, hvor rammevilkårene former hverdagen. Så medarbejdere og erhvervsliv kan høre, hvordan de forskellige partier vil skaffe hænder til fremtidens arbejdsmarked, fjerne barrierer for den grønne omstilling og håndtere de stigende priser.

Gennem danske virksomheders handlekraft er det lykkedes at udvikle og bidrage med innovative løsninger til gavn for samfundet og verden.

Derfor spørger vi politikerne, hvad de vil gøre for virksomhederne, så virksomhederne kan gøre mere for resten af samfundet. For på lange stræk følger virksomheden Danmark samme logik som alle andre virksomheder: Når det går godt i virksomhedens ene afdeling, bliver der råd til at udvikle de andre.

Kandidater

Torsten Schack Pedersen

Venstre

Simon Kollerup

Socialdemokratiet

Pia Elberg

Radikale Venstre

Melina Andersen

Socialistisk Folkeparti

Per Larsen

Det Konservative Folkeparti

Peder Hvelplund

Enhedslisten

Kontakt

Kursus- og eventafdelingen

3374 6072kursus@danskerhverv.dk
Erhvervspolitik & Analyse

Monica Søs Rosell

Chef for politisk sekretariat