; ;

På konferencen dykker vi ned i den konkrete cybertrussel fra kvantecomputere, og hvad man kan gøre for at sikre sig allerede nu. 

Udgangspunktet bliver lanceringen af en ny rapport om ’Quantum-related cyber security in Denmark’. 

Om rapporten:
Sandsynligheden for fremkomsten af ​​en kvantecomputer, der er i stand til at bryde udbredte krypteringer, er stigende.

Også krypterede data, som er stjålet og gemt i dag, kan blive afsløret senere, når tilstrækkeligt kraftige kvantecomputere bliver tilgængelige.

Processen med at migrere fra nutidens krypteringsteknikker til kvanteresistente ordninger er ikke ligetil.

Det vil tage tid og kræfter, og der er stadig brug for mere forskning og kommercialisering af løsninger – derfor er det vigtigt at komme i gang nu.

Et fælles forskningsprojekt mellem Niels Bohr Instituttet, DTU Fysik, DTU Electro, Dansk Erhverv, IT-Branchen, IBM, KPMG og KMD er iværksat for at undersøge problemet og anvise mulige handlinger for de udsatte virksomheder, men også for yderligere forskning og politisk handling. Projektet er et af Cyberboost-projekterne, som er finansieret af den danske Cyber Hub, der er en del af den digitale klynge, DigitalLead.


Målgruppe
Konferencen henvender sig primært til it-ledere (fx CIO’s og CTO’s) samt ledere og medarbejdere, der beskæftiger sig med cybersikkerhed herunder CISO’er, it-sikkerhedschefer, rådgivere og konsulenter m.fl. Derudover er konferencen relevant for de dele af embedsværket, som beskæftiger sig med kvanteteknologi og/eller cybersikkerhed.  
Samarbejdspartner

Kontakt

Kursus- og eventafdelingen

3374 6072kursus@danskerhverv.dk