Værdifuld ESG-rapportering: Sådan kommer du i gang

Der er nye regler på vej fra EU, der b.la. stiller krav til ESG-rapportering. På webinaret vil du få praktiske erfaringer og inspiration til, hvordan du kan komme i gang med at drive en ESG-rapportering i din virksomhed.

Webinar

Værdifuld ESG-rapportering: Sådan kommer du i gang

24. jan 2023 KL. 09.00-10.30
Online
Medlemmer:
0 kr.
Ikke-medlemmer:
990 kr.
No show gebyr:
500 kr.
Ekskl. moms
Event

Virksomheders redegørelse for samfundsansvar har bevæget sig fra kvalitative beskrivelser til en mere kvantitativ rapporteringsform. ESG-data er blevet et vigtigt redskab for leverandører, kunder og investorer, når de skal vurdere virksomhedens påvirkning på klima- og miljøforhold, sociale forhold og governance – og oplysningerne skal være relevante, sammenlignelige og pålidelige. Der er tale om data, der giver interessenter indblik i fx vandforbrug, CO2-udledning, kønsdiversitet, lønforskelle m.m. Nye ESRS-standarder er på vej fra EU, og det er vigtigt at skabe sammenhæng med nye krav. 
 
På webinaret vil du blive introduceret til praktiske erfaringer og inspiration til, hvordan du kan komme i gang med at arbejde med og drive ESG-rapportering i din virksomhed.  

Dette webinar er en del af Dansk Erhverv og FSR - danske revisorers webinarserie: Det bæredygtige rapporteringsspor nye krav til ESG-data, gennemsigtighed og pålidelighed

Dansk Erhverv faciliterer en række webinarer og andre arrangementer, som giver ny viden, inspiration og vejledning til at klæde virksomheden på i den grønne omstilling: Fra de kommende lovkrav om rapportering, til hvordan du kan gøre den grønne dagsorden til en del af din forretning, eksempelvis når det handler om strategi, finansiering eller kommunikation. Vi har sat nogle af landet fremmeste specialister, rådgivende aktører og virksomheder i scene til at vejlede og inspirere dig og din virksomhed i de konkrete arrangementer.

Webinarrækken afholdes i samarbejde med

Frister

  • Tilmeldingsfrist d. 24. januar 2023
  • Afmeldingsfrist d. 24. januar 2023

Relaterede

Kontakt

Kursus- og Eventcenter

33746072KURSUS@DANSKERHVERV.DK