; ;

Visuel kommunikation fungerer på et intuitivt plan. Inden for brøkdele af et sekund kan du vække følelser og sympati – eller det modsatte. Men det kræver først, at du bliver set. Der findes ikke én formular på, hvordan du skaber relevant og bemærkelsesværdig visuel markedsføring, ligesom der ikke findes et facit. Det gælder både for novicer og veteraner. Men jo flere værktøjer du har i rygsækken, desto bedre rustet er du til at få succes. Kom og giv dine kreative batterier et boozt.

Hvad er ADlinjen?

AD-linjen er en uddannelse for dig, der ønsker at styrke dine færdigheder inden for visuel kommunikation og storytelling. Uanset om du betragter dig selv som en Art Director, grafiker, mediegrafiker, UX-designer, illustrator, influencer eller noget helt andet, er du velkommen. Vi tror på, at den bedste visuelle idé kan komme fra mange forskellige steder.

Vores mål er at give Danmarks næste generation af art directors de bedste forudsætninger for at kunne udfolde deres talent som visuelle kommunikatører med struttende selvtillid og en solid håndværksmæssig forståelse. Vores uddannelse dækker alt fra skabelsen af brand- og kampagneidentiteter til visuel ide- og konceptudvikling samt styring af foto og film. Håndværket er kernen i vores undervisning, og det giver vores studerende præcision og evnen til at bringe deres kreative visioner til live.

Vi tror på, at Art Direction trives i et samarbejdsmiljø, hvor forskellige perspektiver og talenter mødes. Gennem gruppeprojekter og inspiration fra en stjernespækket række af gæstelærere med forskellig baggrund, herunder bureauer, film, fotografi, illustration og typografi, lærer vores elever at arbejde sammen og kombinere deres unikke styrker for at skabe effektfulde visuelle fortællinger.

Så glæd dig til workshops og forelæsninger, hvor du får indsigter fra nogle af branchens mest erfarne eksperter og mulighed for at opbygge værdifulde netværk.

Hvis du brænder for Art Direction og er klar til at udforske dit talent i et dynamisk, udfordrende og støttende miljø, så hop ombord på AD Linjen. Her kan du give dit kreative potentiale frit spil, styrke dine kompetencer og bevæge dig ud i farvand, hvor du ikke kan bunde, men hvor du altid har to stærke livreddere ved din side.

Oplægsholdere

Jesper Juul-Jensen

Salgschef

Dansk Erhverv

Charlie Stjerneklar Zacher Tibu

CEO

Kreativitet & Kommunikation

Simon Engstrøm

Kreativ direktør & fagansvarlig

Seligemig & ADlinjen

Olga Bastian

Kreativ direktør & fagansvarlig

Kiki Gotaway & ADlinjen

Kontakt

Kursus og Event

3374 6072kursus@danskerhverv.dk

Åbningstider på telefonen er hverdage mellem kl. 8 - 16.