{{title}}
{{body}}
;
{{tagline}}
{{body}}
| {{tag}}
{{body}}
{{body}}
{{item.label}}
{{f.label}}
{{Body}}
{{receiptRedirectText}}
Fejlkode: {{resetErrorCode}}
{{hintTitle}}
{{hintBody}}
{{hintTitle}}
{{hintBody}}
{{hintTitle}}
{{hintBody}}
{{hintTitle}}
{{hintBody}}
{{data.labels.body}}
{{data.labels.body}}
Her kan der kun vælges en:
Her kan der vælges flere:
Bemærk: ved valg af flere bliver søgningen smallere!
{{labels.errorBody}}
{{labels.noResultsBody}}
{{labels.errorBody}}
{{labels.noResultsBody}}
{{scrollHint}}
{{textLabels.successBody}}
{{data.qrText}}
{{Description}}
{{item.location}}
{{item.prices[0].value}} kr. ({{item.prices[0].label}}) / {{item.prices[1].value}} kr. ({{item.prices[1].label}})
{{item.location}}
{{item.prices[0].value}} kr. ({{item.prices[0].label}}) / {{item.prices[1].value}} kr. ({{item.prices[1].label}})
{{errorBody}}
{{noResultsBody}}
Her kan du som firmaadministrator ændre de 5 primære kontaktpersoner i jeres firma.
Følgende er nu registreret og vil danne grundlag for kontingentopkrævningen.
Samlet lønsum: {{formattedPayrollFunction}}
Antal ansatte: {{payrollRegistration.numberOfEmployees}}
Antal ansatte d. 30/9: {{payrollRegistration.numberOfEmployees309}}
Vi har sendt dig en kvittering pr. mail.
Har du rettelser, bedes du besvare den mail, vi har sendt dig eller kontakte os per telefon på {{MemberDepartmentPhonenumber}}.
Med venlig hilsen
Økonomisekretariatet
{{headerSubText}}
{{modal.modalCorrelationIdDisclaimer}}
{{headerSubText}}
{{additionalInformation.sustainability.subtitle}}
{{additionalInformation.sustainability.carbonReductionFocus}}
{{additionalInformation.sustainability.carbonReductionPotential}}
{{additionalInformation.investors.subtitle}}
{{additionalInformation.investors.businessModel.label}}
{{additionalInformation.companyStatus.label}}
{{additionalInformation.companyOtherArtifacts.label}}
{{modal.modalCorrelationIdDisclaimer}}
{{eventCard.text}}
Dette DRC og Dansk Erhverv webinar giver dig indsigt i hvordan din virksomhed indkøber mere bæredygtige fødevarer til menuen og hvordan du sikrer en efterfølgende kommunikation af indsatsen på menu bliver korrekt og troværdig. Greenwashing kan og skal undgås.
Webinaret introducerer dig til nye værktøjer der guider og giver forståelse til indkøb af mere bæredygtige fødevarer og hvordan indsatsen kommunikeres som grøn og etisk på menuen.
På webinaret lanceres en ny guide fra DRC ”Når du skal kommunikere om bæredygtighed på din menu”.
Afslutningsvist giver vi dig indblik i, hvordan bæredygtighedsmærker (f.eks. Det Røde Ø mærke og Fairtrade) styrker indkøbet og hvordan, du opstiller en relevant handleplan som sikrer en korrekt og troværdig grøn og etisk kommunikation på menuen.
Dagens Program
Advokat & Fagchef for Markedsføringsret
Dansk Erhverv
Klima- og fødevarepolitisk chef
DRC
Åbningstider på telefonen er hverdage mellem kl. 8 - 16.