;

Dette DRC og Dansk Erhverv webinar giver dig indsigt i hvordan din virksomhed indkøber mere bæredygtige fødevarer til menuen og hvordan du sikrer en efterfølgende kommunikation af indsatsen på menu bliver korrekt og troværdig. Greenwashing kan og skal undgås.

Webinaret introducerer dig til nye værktøjer der guider og giver forståelse til indkøb af mere bæredygtige fødevarer og hvordan indsatsen kommunikeres som grøn og etisk på menuen.

På webinaret lanceres en ny guide fra DRC ”Når du skal kommunikere om bæredygtighed på din menu”.

Afslutningsvist giver  vi dig indblik i, hvordan bæredygtighedsmærker (f.eks. Det Røde Ø mærke og Fairtrade) styrker indkøbet og hvordan, du opstiller en relevant handleplan som sikrer en korrekt og troværdig grøn og etisk kommunikation på menuen.

Dagens Program

  • Markedsføringsloven og Forbrugerombudsmandens fortolkning ift grøn og etisk kommunikation
    Ved Martin Jørgensen – Advokat i Dansk Erhverv

  • Indkøb af bæredygtige fødevarer og introduktion til DRC nye Guide ”Når du skal kommunikere om bæredygtighed på din menu”
    Ved Jakob Zeuthen – Klima- og Fødevarepolitiske chef i DRC

Frister

  • Tilmeldingsfrist d. 2. september 2025
  • Afmeldingsfrist d. 2. september 2025

Oplægsholdere

Martin Jørgensen

Advokat & Fagchef for Markedsføringsret

Dansk Erhverv

Jakob Zeuthen

Klima- og fødevarepolitisk chef

DRC

Kontakt

Kursus og Event

3374 6072kursus@danskerhverv.dk

Åbningstider på telefonen er hverdage mellem kl. 8 - 16.