E-handelskonferencen 2021 - the new normal

Glæd dig til at møde og lære af Danmarks fremmeste kommercielle og digitale hjerner på denne virtuelle e-handelskonference. Dansk Erhverv serverer en stærk faglig menu med interessante talere, inspirerende cases og unikke og digitale netværksmuligheder.

Online event

E-handelskonferencen 2021

14. okt 2021 KL. 09.00-16.00
Hos dig selv
Medlemmer:
0 kr.
Ikke-medlemmer:
550 kr.
No show gebyr:
500 kr.
Ekskl. moms
Event

E-handelskonferencen 2021 er igen i år virtuel. Nøgleordene er vækst og bæredygtighed, og vi kigger både indad og i høj grad udad. Dansk e-handel og post corona - bølgerne er gået højt, og vi dykker ned i de learnings, vi får, når hele maskineriet i den grad bliver tryktestet.

E-handelskonferencen har længe været den største konference for dansk e- og detailhandel og tiltrækker hvert år ca. 1.500 deltagere. I år bliver konferencen afholdt for 16. gang, og talerrækken spænder fra internationale eksperter over skarpe digitale købmænd til visionære ledere. Vi glæder os til at byde bl.a. Ashley Dudarenok på scenen. Ashley er en erfaren international keynote taler og kendt kinesisk marketingekspert og vlogger. Hun vil, med overskriften What's Next for Ecommerce, give et indblik i Kinas e-handelslandskab, post-corona - hvor bl.a. ”Customer is king” er i fokus.

Lær af de bedste
På konferencen får du rig mulighed for at netværke med branchens skarpeste hoveder og blive fagligt inspireret af vores samarbejdspartnere, der sidder klar til at tale med dig. Konferenceplatformen giver dig mulighed for både at planlægge din dag med program og møder, helt ned på minuttet, eller tage dagen ad hoc og gennemføre virtuelle møder med andre gæster og partnere, som det passer dig og dine interesser.

Dagens program – hold øje her på siden
Dagens talerrække er så småt ved at tage form, så book din billet i dag, og følg med her på siden, hvor talerne løbende vil blive annonceret.

Som tilmeldt til konferencen vil du modtage en mail med link til platformen, hvor du kan planlægge dit eget program og meget mere.

Konferencen giver dig bl.a.:

  • Realiserbar inspiration og løsninger til at forbedre din virksomhed
  • Detaljer om og forståelse for virkemidlerne ved de nyeste digitale kanaler og trends
  • Udvidet netværk i branchen

Hvem er konferencen for?

  • Ledende medarbejdere i e- og detailhandelsvirksomheder
  • Ledere og medarbejdere indenfor marketing, kommunikation og salg
  • Personer der arbejder med e-handel i virksomheden
  • Personer der gerne vil være endnu dygtigere e-handlere
Samarbejdspartnere

Oplev Ashely Dudarenok på E-handelskonferencen 2021

Program

00:00 - 00:00

Dagens program er ved at tage form. Glæd dig til op mod 25 oplægsholdere mere - hold øje her på siden. Talerrækken opdateres løbende.

00:00 - 00:00

E-commerce after COVID - an international perspective

During the Covid lock-downs, e-commerce penetration escalated! Until then, the E-commerce penetration has been very steady and consistent over the last decade, but what will happen now is not quite clear.

Will the trend accelerate…

00:00 - 00:00

Den fremtidige regulering af platforme og online markedspladser

Christel Schaldemose er Europa-Parlamentets ordfører for forslaget til de fremtidige EU-regler for platforme og online markedspladser, Digital Services Act. Hun kæmper blandt andet for, at få sat en effektiv stopper for salg af…

00:00 - 00:00

What's Next for Ecommerce? Lessons from China, the World's Largest Ecommerce Market

Ecommerce has evolved tremendously over the last year. What can Danish ecommerce companies learn from the world's largest ecommerce market?

Frister

  • Tilmeldingsfrist d. 13. oktober 2021
  • Afmeldingsfrist d. 14. oktober 2021
Afmeld dig her

Oplægsholdere

Relaterede

Kontakt

Kursus og Event

Birgitte Warming Juul

Event- og marketingmanager
Kursus og Event

Pernille Trieb

Event- og partnermanager
Kursus og Event

Magnus Glenn Hansen

Event- og partnermanager