Kurser og events

Grundlæggende ansættelsesret i praksis

På kurset vil du blive introduceret for de typiske problemstillinger, der opstår i forbindelse med et ansættelsesforhold med funktionærer. Fx sygdom, opsigelse, graviditet og barsel, medarbejdere med handicap, ansøgere samt særligt beskyttede personalegrupper (tillidsrepræsentanter og arbejdsmiljørepræsenter). Få 2 dage med ny inspiration og faglig viden. Kurset er inkl. internat.

Kursus

Grundlæggende ansættelsesret i praksis

4. feb 2021-5. feb 2021
Comwell Sorø, Abildvej 100, 4180 Sorø
Medlemmer:
4.995 kr.
Ikke-medlemmer:
7.995 kr.
Ekskl. moms
Kursus

Med kurset i bagagen bliver du i stand til at håndtere dagligdagens HR-problemstillinger fra A-Z. 

På kurset vil du blive introduceret for de typiske problemstillinger, der opstår i forbindelse med et ansættelsesforhold med funktionærer. Fx sygdom, opsigelse, graviditet og barsel, medarbejdere med handicap, ansøgere samt særligt beskyttede personalegrupper (tillidsrepræsentanter og arbejdsmiljørepræsenter).  

Undervejs gennemgår vi cases, der fokuserer på både den juridiske og praktiske del af dagligdagens problemstillinger set fra et HR-perspektiv. Dansk Erhvervs skabeloner for ansættelseskontrakter, advarsler, opsigelser, bortvisninger og fratrædelsesaftaler vil blive anvendt aktivt, så du lærer dem godt at kende. 

På kurset ser vi også nærmere på lederens rolle og på de juridiske problemstillinger, herunder gode råd til fx den svære samtale, opsigelsessituationer og sygesamtaler.  

Der vil være god tid til at stille spørgsmål til de udfordringer, som du støder på i hverdagen. Kursets pris er inkl. middag på dag 1 og overnatning. Har du mod forventning ikke behov for overnatning, bedes du anføre det i bemærkningsfeltet ved tilmelding.  

Kursets forløb

Dag 1: Torsdag den 4. februar 2021 

Dagen starter med morgenmad og registrering fra kl. 8.30. Kursusstart kl. 9.00 til kl. 17.30. Dagen afsluttes med middag om aftenen og med mulighed for at netværke med de øvrige deltagere. I vil kunne tjekke ind på jeres værelser i løbet af dagen.

Dag 2: Fredag den 5. februar 2021

Dagen afsluttes senest kl. 16.00.

Målgruppe
Du arbejder med HR, personalerådgivning, eller har medarbejderansvar og ønsker en praktisk tilgang til løsning af hverdagens HR problemer.

Du vil, efter deltagelse på dette kursus, automatisk modtage et digitalt kursusbevis direkte i din indbakke.

Læs mere om Dansk Erhvervs digitale kursusbeviser her.

Frister

  • Tilmeldingsfrist d. 26. januar 2021
  • Afmeldingsfrist d. 27. januar 2021
Afmeld dig her

Oplægsholdere

Kontakt

Salg

Jeanette Rohd Gernsøe

Kursus- og eventmanager

Der anvendes cookies til at forbedre din oplevelse af websitet. Du accepterer ved at navigere videre. Læs mere om website cookies.