Presse og Nyheder

100.000 kr. til digitalt boost og e-handel af din virksomhed

Trænger din forretning til en digital opgradering, men mangler du midler og gode råd? Små og mellemstore virksomheder kan nu få et tilskud på 100.000 kr. til privat rådgivning om digital omstilling og udvikling af e-handel. Der er først til mølle, og det er lige nu.

Nyhed

DANSK ERHVERV | E-HANDEL - 9. APRIL 2019

Se video: Få 100.000 kr. til e-handel og digitalt boost af din virksomhed

Erhvervsministeriet åbnede i fredags for første ansøgningsrunde, hvor små og mellemstore virksomheder kan søge om tilskud til på 100.000 kr. til privat rådgivning om digital omstilling og udvikling af e-handel.

”Initiativet er en del af regeringens SMV:Digital initiativ, som Dansk Erhverv hepper på, og også er en del af med SMV:Board’et. Her er fokus på digitalisering i lavpraksis. Forretningsnært og helt konkret. Det er først-til-mølle, så det er bare med at komme i gang”, fortæller Janus Sandsgaard, fagchef for digitalisering i Dansk Erhverv.

Puljen i denne første runde er på 25 mio. kr. Næste runde bliver i 2. halvår af 2019, og vil også omfatte mindre rådgivningsforløb på 25.000 kr. i kombination med en indledende workshop.

Erhvervsstyrelsen er ansvarlig for SMV:Digital, og Erhvervshus Midtjylland fungerer som operatør af programmet med behandling af ansøgninger, administration og spørgsmål til ordningen.

SMV:Digital udspringer af regeringens ”Strategi for Danmarks digitale vækst”, og har til formål at understøtte den digitale omstilling og udvikling af e-handel i små og mellemstore virksomheder. SMV:Digital består af forskellige tilbud til virksomhederne, herunder den aktuelle tilskudsordning, og et E-Handelscenter.

Yderligere oplysninger og ansøgning. 

Kontakt os

Rådgivning & Videnservice

Janus Sandsgaard

Fagchef for IT og Digitalisering
Medarbejderprofil

Der anvendes cookies til at forbedre din oplevelse af websitet. Du accepterer ved at navigere videre. Læs mere om website cookies.