; ;
Gemt

Iværksættermedlemskab forlænges på grund af COVID-19

07. juli 2020

Dansk Erhverv lancerede et nyt 1-års gratis iværksættermedlemskab, ganske kort inden COVID-19 ramte landet. På grund af nedlukningen har Dansk Erhverv valgt at forlænge alle iværksættermedlemmers medlemskab med to kvartaler.

Dansk Erhverv lancerede et nyt 1-års gratis iværksættermedlemskab i slutningen af februar 2020 – ganske kort tid efter lukkede landet ned på grund af COVID-19. Det betød desværre, at alle vores planlagte netværksaktiviteter og arrangementer måtte aflyses.

På grund af nedlukningstiden har Dansk Erhverv valgt at forlænge alle vores iværksættermedlemmers medlemskab med to kvartaler.

Vi glæder os meget til at genoptage alle de spændende kurser og netværkstilbud efter sommerferien, hvor vi forhåbentlig kan begynde at forsamles igen i Børsbygningens rammer. Efteråret står blandt andet på etablering af et grønt iværksætternetværk, virksomhedsbesøg til store danske virksomheder, events om kapital, internationalisering, offentlige data og etablering af bestyrelse eller advisory board.

For nærmere information kan du kontakte Jasmina Pless, chefkonsulent for iværksætterpolitik, jpl@danskerhverv.dk.

Kontakt

Politik og Analyse

Jasmina Pless

Chef for iværksætterpolitik
Medarbejderprofil