Gemt

Særlige spørgsmål vedrørende socialt udsatte

Nyhed

13. marts 2020

Social- og Indenrigsministeriet vil løbende opdatere informationen og anbefalinger omkring socialt udsatte og coronavirus på deres hjemmeside: Informationer om coronavirus og socialområdet.

Det er sundhedsmyndighederne, der kan besvare spørgsmål om smitte, karantæne og andre sundhedsfaglige aspekter, mens kommunerne er ansvarlige for at sikre, at kritiske funktioner opretholdes på det sociale område.

Hvis du har yderligere spørgsmål vedrørende socialområdet, der ikke kan findes svar på hos relevante myndigheder, kan du kontakte Social- og Indenrigsministeriet på nedenstående numre.

  • Faglige spørgsmål vedr. udsatte børn, tlf. 41 85 12 53
  • Faglige spørgsmål vedr. udsatte voksne, tlf. 41 85 12 10
  • Faglige spørgsmål vedr. børn og voksne med handicap, tlf. 41 85 12 52
  • Spørgsmål til kritiske funktioner på socialområdet, herunder ”nødret”, tlf. 41 85 11 10/ 41 85 10 28

 Rådet for Socialt Udsatte formidler spørgsmål

 Hvis der er spørgsmål til, hvordan tilbud mv. skal forholde sig, som der ikke er svar på i den generelle information på hjemmesiden, så opfordres der til at man sender dem til Rådet for Socialt Udsatte, der vil samle spørgsmålene og formidle dem videre til Social- og Indenrigsministeriet. Send spørgsmål til post@udsatte.dk. Telefoniske henvendelser til Rådet for Socialt Udsatte kan ske til formand Vibe Klarup på 26121832 eller til sekretariatschef Ole Kjærgaard på 41851095.

 

 

Kontakt os

Oplevelse & Velfærd

Anne Fuglsang-Damgaard Sina

Chefkonsulent
Medarbejderprofil