{{title}}
{{body}}
{{tagline}}
{{body}}
| {{tag}}
{{body}}
{{body}}
{{item.label}}
{{f.label}}
{{Body}}
{{receiptRedirectText}}
Fejlkode: {{resetErrorCode}}
{{hintTitle}}
{{hintBody}}
{{hintTitle}}
{{hintBody}}
{{hintTitle}}
{{hintBody}}
{{hintTitle}}
{{hintBody}}
{{data.labels.body}}
{{data.labels.body}}
Her kan der kun vælges en:
Her kan der vælges flere:
Bemærk: ved valg af flere bliver søgningen smallere!
{{labels.errorBody}}
{{labels.noResultsBody}}
{{labels.errorBody}}
{{labels.noResultsBody}}
{{scrollHint}}
{{textLabels.successBody}}
{{data.qrText}}
{{Description}}
{{item.location}}
{{item.prices[0].value}} kr. ({{item.prices[0].label}}) / {{item.prices[1].value}} kr. ({{item.prices[1].label}})
{{item.location}}
{{item.prices[0].value}} kr. ({{item.prices[0].label}}) / {{item.prices[1].value}} kr. ({{item.prices[1].label}})
{{errorBody}}
{{noResultsBody}}
Her kan du som firmaadministrator ændre de 5 primære kontaktpersoner i jeres firma.
{{headerSubText}}
{{modal.modalCorrelationIdDisclaimer}}
{{headerSubText}}
{{additionalInformation.sustainability.subtitle}}
{{additionalInformation.sustainability.carbonReductionFocus}}
{{additionalInformation.sustainability.carbonReductionPotential}}
{{additionalInformation.investors.subtitle}}
{{additionalInformation.investors.businessModel.label}}
{{additionalInformation.companyStatus.label}}
{{additionalInformation.companyOtherArtifacts.label}}
{{modal.modalCorrelationIdDisclaimer}}
{{eventCard.text}}
23. februar 2021
Kontrolkampagne om nedkøling af fødevarer
Industrikøkkener og detailforretninger, f.eks. restauranter, kantiner, slagtere og lignende, som producerer varm mad og efterfølgende nedkøler det, kan fra marts få supplerende kampagnekontrolbesøg, hvor der ses på virksomhedens håndtering og kapacitet til at nedkøle den varmebehandlede mad.
Virksomhedernes risikoanalyse og skriftlige egenkontrolprocedurer for nedkøling vil blive kontrolleret og sammenholdt med virksomhedens praksis. Derudover kan virksomheden blive vejledt om, hvordan risikoanalysen og egenkontrollen kan bruges som et aktivt redskab til at reducere risikoen for, at en utilstrækkelig nedkøling forårsager vækst af sygdomsfremkaldende bakterier, bl.a. ved introduktion til værktøjet SiTTi.
Kontrolkampagne om sporbarhed
Fødevarevirksomheder kan desuden fra marts få ekstra kontrolbesøg fra Fødevarestyrelsen, hvor der ses på, om virksomheden har et system, der kan dokumentere sporbarheden af sine fødevarer.
Virksomheder skal både kunne dokumentere, hvem der har leveret produktet, og hvem produktet er solgt til, medmindre der er tale om salg til den endelige forbruger. Der kan også blive vejledt om sporbarhedsreglerne. Fødevarestyrelsen ønsker generelt at udbrede kendskabet til sporbarhedsvejledningen, som giver et overblik over de forskellige lovgivningsmæssige krav og Fødevarestyrelsens vurdering af, hvad der er god praksis i forbindelse med dokumentation m.v.