; ;
Gemt

Styrk de digitale kompetencer

29. juni 2021

Dansk Erhverv og Microsoft er indgået i et samarbejde om at udbrede digitale udviklings- og opkvalificeringsforløb. Digitalisering er en af nøglerne til at løse store udfordringer.


Behov for et digitaliseringsløft
Vigtigheden af digital opkvalificering bliver også understreget i Det Digitale Kompetencebarometer 2021, som viser et stigende behov for digitale kompetencer i både den private og offentlige sektor i Danmark. Målt på digitale kompetencer er Danmark også faldet fra en tredjeplads i 2015 til en syvendeplads i 2020 sammenlignet med de andre EU-lande. Digitalisering rummer gevinster for alle virksomheder i Danmark, uanset størrelse, branche og geografi.

Gratis opkvalificeringsforløb i samarbejde med Microsoft
Dansk Erhverv og Microsoft har indgået et samarbejde om at udbrede udviklings- og opkvalificeringsforløb fra LinkedIn Learning og Microsoft Learn til medarbejdere i Dansk Erhvervs medlemsvirksomheder. Forløbene er en del af et anerkendt, internationalt program, og de foregår på letforståeligt engelsk.

Du kan tage kurserne online, når det passer dig, og det er gratis at deltage. Når du har gennemført et forløb, modtager du et digitalt bevis for din deltagelse.

Læs mere her: Dansk Erhverv og Microsoft i samarbejde (danskerhverv.dk)

Kontakt

Arbejdsmarked, uddannelse og forskning

Marianne Kragh

Seniorchefkonsulent