Gemt

Niels Duedahl ny 2. næstformand i Dansk Erhverv

30. november 2021

Niels Duedahl, adm. direktør i Norlys, konstitueres som 2. næstformand i Dansk Erhverv. Han overtager posten fra Jens Aaløse.

Dansk Erhvervs bestyrelse har konstitueret Niels Duedahl som ny 2. næstformand i Dansk Erhverv. Han overtager posten fra Jens Aaløse, der udtræder af formandskabet efter eget ønske, som følge af at han som planlagt har afviklet sine forpligtelser i det nu tidligere TDC Group. Jens Aaløse er nu tiltrådt som Managing Partner for Maj Invest Equity.

Formand i Dansk Erhverv, Jens Mathiesen, udtaler:
”Jeg vil gerne sende en stor tak til Jens Aaløse for et særdeles værdifuldt samarbejde i formandskabet de seneste tre år. Det er derfor også meget positivt, at vi kan fortsætte det gode samarbejde i forretningsudvalget og bestyrelsen. Her fortsætter Jens som repræsentant for Sticks’n’Sushi, hvor han i dag er bestyrelsesformand.”

Jens Aaløse fortsætter også som formand for Dansk Erhvervs Tech-udvalg.

”Jeg er rigtig glad for, at Niels Duedahl har takket ja til at blive en del af Dansk Erhvervs formandskab. Niels Duedahls kompetencer bliver et stort aktiv i den fortsatte udvikling af Dansk Erhverv og styrkelse af erhvervslivets stemme,” siger Jens Mathiesen, formand i Dansk Erhverv og adm. direktør for Scandic.

Niels Duedahl udtaler:
”Jeg er meget glad for, at bestyrelsen har vist mig tilliden til at indtræde i Dansk Erhvervs formandskab. Dansk Erhverv er inde i flot udvikling, som jeg ser frem til at bidrage til sammen med formandskabet og bestyrelsen.” 

Formandskabet i Dansk Erhverv består af formand Jens Mathiesen, adm. direktør Scandic, 1. næstformand Anders Hagh, Executive Vice President & CFO Salling Group og 2. næstformand Niels Duedahl, adm. direktør i Norlys. 

Kontakt

Kommunikation

Lars Ohlsen

Pressechef