Gemt

SMV:Digital åbner for tilskud til privat rådgivning på 50.000-100.000 kr.

Fredag den 5. november åbner SMV:Digital for endnu en pulje - denne gang med fokus på eksport. Ønsker du at styrke din virksomheds eksport med salg via digitale kanaler til udenlandske virksomheder og forbrugere kan du søge om et tilskud på 50.000-100.000 kr. til privat rådgivning, som kan hjælpe din virksomhed i gang med eller videre på jeres eksportrejse.

Nyhed

06. oktober 2021

Fra den 5. november af kan din virksomhed sende ansøgninger til SMV:digital for at få et tilskud på op til 100.000 kr. til privat rådgivning, der kan styrke din virksomheds eksport. Tilskuddet er for dig, der har ambitioner om at opstarte eller udvikle din virksomheds eksport gennem anvendelse af ny software eller teknologiske løsninger.  

”Det er glædeligt at høre, at SMV:digital åbner op for tilskud til eksportfremmende digitalisering i mindre virksomheder. SMV'erne i Danmark har utrolig meget at byde på, og det vigtigt, at vi giver dem de bedste betingelser i forhold til at kunne slå igennem internationalt og nå ud til udenlandske markeder”, siger Frederikke Saabye, Chefkonsulent i Dansk Erhverv.  

Hvem kan få tilskud? 
Din virksomhed skal have 2-249 ansatte for at kunne søge denne voucher. Du behøver ikke have formuleret et digitalt projekt, men har måske brug for eksperthjælp til at få identificeret dine udfordringer, behov og muligheder. Du kan for eksempel få hjælp til potentialeafklaring eller implementering af en ny teknologi i din virksomhed.  

Eksempler på områder inden for eksport, der kan søges rådgivning til:  

  • E-handelsplatform, webshop- og systemvalg, betalinger 
  • Systemintegration, ERP, PIM, lager og logistik 
  • Business intelligence, øget trafik, konverteringsoptimering
  • Online markedspladser, digitale salgsværktøjer, dropshipping
  • Produktkonfiguration eller anden specialudvikling for e-handel. 

Læs mere og ansøg her 

Kontakt os

Rådgivning & Videnservice

Frederikke Rosendal Egede Saabye

Chefkonsulent