; ;
Gemt

SMV:Digital tilbyder investeringsstøtte på op til 250.000 kroner

03. september 2021

Onsdag den 13. oktober kl. 9.00 åbner SMV:Digital for ansøgninger om tilskud til investeringsstøtte på op til 250.000 kr. Puljen er på i alt 42,5 mio. kr. og vil komme 170 virksomheder til gode.

”Det giver god mening, at SMV:Digital nu også tilbyder investeringsstøtte. For mange, især mindre virksomheder, kan det være et kærkommet skub i den digitale retning og afhjælpe noget af den usikkerheden ved it-investeringer” siger Frederikke Saabye, chefkonsulent i Dansk Erhverv.

Voucherne på 250.000 kr. er målrettet virksomheder, som er klar til at investere i digitale systemer og kan bruges på indkøb af hardware eller software. Tilskuddet udgør 25 pct. og maksimalt 200.000 kr. Voucheren indeholder derudover 50.000 kr. til privat rådgivning om implementering af investeringen.

Pengene kommer fra det såkaldte REACT-EU-program - som skal afhjælpe konsekvenserne af COVID-19 og understøtte en grøn og digital genstart.

Konkret skal du gøre følgende for at søge om tilskud via SMV:Digital:

  1. Forbered din ansøgning inden puljen åbner (ansøgningsskabeloner kan downloades på forsiden af www.smvdigital.dk)
  2. Gå ind på www.smvdigital.dk inden puljeåbning onsdag den 13. oktober kl. 09.00
  3. Kl. 09.00 tildeles du på smvdigital.dk et vilkårligt kø-nr. til ansøgningsmodulet via det digitale kø-system Queue-it
  4. Du lukkes ind i ansøgningsmodulet i kø-rækkefølge. Du skal derfor være opmærksom på, hvornår det er din tur i køen, hvorefter du har 20 min. til at logge ind med Nem-Id. Når du er logget ind, kan du påbegynde indtastningen af din ansøgning. Du har 30 min. til at udfylde og indsende din ansøgning
  5. Når du har udfyldt og indsendt din ansøgning, vil systemet tildele din ansøgning et journalnummer, som er det nr., der er afgørende for, hvornår din ansøgning vurderes ud fra først-til-mølle-princippet.

Kontakt

Teknologi, Digitalisering & Tele

Frederikke Rosendal Egede Saabye

Chefkonsulent