; ;
Gemt

Ny støttepulje til kvindeledede deep tech-virksomheder

03. august 2022

En ny pulje til deep tech-virksomheder under programmet ”Horizon Europe Framework” er åbnet. Puljen, hvor der gives økonomisk støtte på 75.000 EURO per startup, kan søges af virksomheder, der er grundlagt af kvinder, eller hvor en kvinde besidder en topposition, såsom direktør. 

 

Formålet med puljen er at støtte innovative startups inden for deep tech, som basis for en moderne, vidensdreven, ressourcestærk og konkurrencedygtig økonomi. Derudover skal puljen promovere kvindeligt lederskab i deep tech-industrien for at skabe mere fair, inklusiv og blomstrende innovative økosystemer i Europa. Puljen er således noget der vil sætte et vigtigt fokus på kvindelige iværksættere, som i Danmark kun består af 27% af alle danske iværksættere.  

HORIZON tilbyder med andre ord mulighed for at opskalere din deep tech virksomhed med bl.a.: 

  • Økonomisk støtte til virksomheden, hvor der gives et individuelt tilskud på 75.000 euro, der skal støtte aktiviteter såsom evaluering, finpudsning af services, design, brugeroplevelse, opgradering af forretningsmodel, opdatering af forretningsplan og vækststrategier 
  • Hjælp til at finde mulige forretningspartnere og investorer samt markedsvalidering 
  • Rådgivning af Women Leadership Programme, der inkluderer networking og events 
  • Muligheden for at deltage i aktiviteter 

HORIZON er åben for ansøgninger nu og deadline er d. 4. oktober 2022. Læs mere og ansøg her.

Kontakt

Politik og Analyse

Jasmina Pless

Chef for iværksætterpolitik
Medarbejderprofil