Gemt

Tour-start i København: ”Jeg kan ikke bevise det, men der er ekstra travlt, og det må jo næsten hænge sammen med Tour de France”

29. juni 2022

Foto: Irfaan Khan

Tourens start i Danmark har sat yderligere fart på feltet i en god og travl periode, forklarer Yael Bassan, der er ejer af Copenhagen Bicycles.

Yael Bassan er en travl kvinde. Det er højsæson, turisterne strømmer til København og i år er de på grund af Tour de France ekstra vilde efter at opleve København fra en af de jernsheste, hun udlejer til flere af byens hoteller.

Det forklarer hun, da vi fanger hende til en hurtig snak om, hvordan det påvirker hendes virksomhed, at verdens største cykelløb i år begynder i København:

"Jeg kan ikke bevise det, men der er ekstra travlt, og det må jo næsten hænge sammen med Tour De France. Hotellerne er i hvert fald meget interesseret i at have cyklerne klar."

Gule cykler, tak!
Touren starter d. 1 juli, men Yael Bassan har mærket en stigende efterspørgsel på cykler igennem det seneste år:

"Vi har især fået rigtig mange ønsker om gule cykler, men de findes simpelthen ikke. Altså gule cykler, det laver man ikke," griner hun og forklarer, at det dog ikke har bremset alle:

"Danhostel har viklet flere cykler ind i gult tape og sat dem på taget. Det ser meget fedt ud, og det er jo sjovt, når man gør noget ud af det."

Når det regner på..
Tour de France er et af flere store events, som København de seneste år har været vært for, og det glæder Yael Bassan:

"Vi kan tydeligt mærke, når der er Pride, MGP og lignende. Så bliver hotellerne fyldt op, og det smitter selvfølgelig af på os - så ja, det er yderst positivt med de her events."

Læs mere om betydningen af store sportevents her

 

Kontakt

Oplevelse & Velfærd

Lars Ramme Nielsen

Markedschef
Medarbejderprofil