;
Gemt

Black Week stærkere fra start end sidste år

23. november 2022

Danskerne har åbenbart ventet på de sidste gode tilbud til Black Week. De må være kommet med nyhedsmail søndag, for hos MobilePay tog handlerne på nettet for alvor fart søndag kl. 16:00.

Black Week på nettet blev for alvor indledt søndag eftermiddag, og danskerne indkøb online har taget yderligere fart mandag og tirsdag, viser de første tal fra MobilePay.

”Vi får en fantastisk Black Week,” konstaterer Lars Green fra MobilePay Online.

Forbrugernes og butikkernes forventninger til Black Friday har i de seneste uger peget i hver sin retning i forskellige analyser, så starten på denne uge har været ventet i spænding. Starten på Black Week på nettet peger nu i retning af, at kunderne er villige til at handle. 

”Sidste år på samme tid (tirsdag kl.11:00) lå vi på 17.000 transaktioner, og i år er vi på 30.500 transaktioner. Det ser ud som en vinder,” siger Lars Green.

Selv om Black Friday i årenes løb har udviklet sig til at omfatte gode tilbud i det meste af november, så er det i ugen op mod fredagen, at der mest tryk på. MobilePay konstaterer da også, at i forhold til sidste uge så er antallet af handler steget med 40%.

Kontakt

Digital Handel

Henrik Theil

Chefkonsulent