Gemt

Vil du være frivillig dommer til Danish Entrepreneurship Festival?

17. oktober 2022

Danish Entrepreneurship Festival er et stort event, som Fonden for Entreprenørskab afholder hvert år for både grundskolen, ungdomsuddannelserne og de videregående uddannelser.

I år løber festivalen af stablen i København, Øksnehallen den 15. nov. og i Fredericia, Messe C. d. 30. nov.

Til festivalen vil der blandt andet være en række konkurrencer og events, hvor børn og unge kan præsentere idéer de har arbejdet med i dette skoleår/semester, og få feedback fra eksterne eksperter. I år har vi delt festivalen op på to lokationer, en i KBH og en i Fredericia. Til festivalen i KBH vil det udelukkende være grundskole og ungdomsuddannelser der deltager.

I Fredericia vil både grundskoler, ungdomsuddannelser og videregående uddannelser deltage. Begge steder har vi brug for frivillige dommere/eksperter, som har lyst til at bruge en dag på at høre de unge pitche og give dem point og feedback. Som dommer skal man desuden også læse og bedømme en række korte (2 siders) skriftlige idébeskrivelser forud for festivalen. Så man skal regne med at bruge et par timer i løbet af november på at læse og bedømme de skriftlige beskrivelser, og derudover skal man bruge en dag enten den 15. eller 30. november til at lytte til pitches og give point og feedback.

Da idéerne fra de unge spænder bredt, har vi brug for folk med forskellige baggrunde og erfaring, så uanset hvilken uddannelse man har taget og hvad man arbejder med i dag, hvor gammel man er etc., kan man blive dommer. Det vigtigste er, at man har lyst til at lytte til de unge og give dem motivation, sparring og feedback, så de kan arbejde videre med deres idéer.

Du kan læse mere og tilmelde dig her: 

Bliv dommer (ffe-ye.dk)

 

ffebillede.jpg

 

Kontakt

Politik og Analyse

Jasmina Pless

Chef for iværksætterpolitik
Medarbejderprofil