; ;
Gemt

Har du en god case på et godt samarbejde mellem dig og det offentlige?

25. oktober 2022

De gode eksempler og erfaringer med offentlig-privat samarbejde er mange – det gælder blot om at sige dem højt og tale dem op. I Dansk Erhverv vil vi gerne udbrede de gode eksempler og vise, at ved at samarbejde når vi længst.

 

Hvis du som medlem har en god case på et samarbejde, du har haft med det offentlige, og som du vil dele med Dansk Erhverv, hører vi meget gerne fra dig med henblik på interview.

I Dansk Erhverv arbejder vi på at lave en casebank ved at samle medlemmernes gode oplevelser med offentlig-privat samarbejde. Det er stadig begrænset, hvor mange af disse samarbejder, der findes, og med casebanken bliver det derfor lettere at blive klogere på området og trække på hinandens gode erfaringer.

Derudover kan casebanken forhåbentligt være med til at tydeliggøre, at offentlig-privat samarbejde fungerer og vise de positive effekter, som det skaber. Vi håber derfor på at høre fra dig, hvis du har en historie, der kunne være relevant at dele med andre. Det er underordnet hvilket område, der er tale om, da vi ønsker så mange forskellige eksempler som muligt.

Hvis du har en god case, som du vil dele, kan du skrive til politisk konsulent Mette Oxholm.

Kontakt

Offentlig-privat samarbejde

Mette Oxholm

Politisk konsulent