; ;
Gemt

Kom i gang med global eksport via Alibaba.com

31. oktober 2022

Dansk Erhverv har netop indledt et samarbejde med den kinesiske e-handelsvirksomhed Alibaba Group. Aftalen sikrer, at danske SMV’er  til halv pris kan komme ind på Alibaba.com, som er verdens største e-handelsplatform for B2B-eksportører. 

 

Alibaba.com er verdens største e-handelsplatform for B2B-eksportører, og de danske virksomheder får  adgang til at sælge deres produkter til ca. 40 mio. købere fra hele verden, der er aktive på platformen

Dansk Erhvervs fagchef for international handel Michael Bremerskov Jensen,  mener at de nye muligheder på Alibaba.com vil gavne danske virksomheder.

"Aftalen er kommet i stand takket være et tilskud fra Udenrigsministeriet. Der bliver etableret en særlig virtuel pavillon, som får til formål at gøre de danske virksomheder mere synlige og tilgængelige på platformen," siger Michael Bremerskov og fortsætter:

"Samarbejdet med Alibaba.com betyder, at danske virksomheder kan eksportere online fra platformen til halv pris i en toårig periode med ledsagende digital markedsføring på platformen".

Kontakt Michael Bremerskov Jensen for nærmere information.

Alibaba.com

De fleste købere på Alibaba.com kommer fra USA, Australien, Indien, Brasilien, Canada og Storbritannien.

I modsætning til andre digitale handelsplatforme betaler man som sælger på Alibaba.com kun ét årligt, fast kontingent for at være der,.

Nogle af de bedst sælgende kategorier inde på Alibaba.com er

  • fødevarer,
  • beklædning,
  • maskiner & industriudstyr,
  • møbler samt
  • kosmetik & helse.

Halv pris i 2 år for danske virksomheder
Samarbejdet åbner op for, at danske virksomheder kan eksportere online fra Alibaba.com til halv pris i en toårig periode med ledsagende digital markedsføring på platformen takket være et økonomisk tilskud fra det danske Udenrigsministerium.

Kontakt

Spørg om international handel

EU og International

Michael Bremerskov Jensen

Fagchef for Global Markedsudvikling
Medarbejderprofil