; ;
Gemt

Digitaliseringspolitisk Topmøde 2023 satte den digitale omstilling øverst på agendaen

Nyhed

03. februar 2023

Der var fokus på digitalisering som redskab til fremtidens økonomiske vækst, til at drive den grønne omstilling, bevare en velfungerende offentlig sektor og meget meget mere, da Dansk Erhverv fyldte Børssalen med 170 af de vigtigste beslutningstagere og den danske tech- og IT-industri til Digitaliseringspolitisk Topmøde 2023.

Udover de mange spændende keynote speakers var der også veloplagt temadebat om grøn digital omstilling og ordførerdebat med de nye digitalisering- og it-ordførere.

Om baggrunden for at afholde topmødet siger Casper Klynge, vicedirektør i Dansk Erhverv for Digital, rådgivning & service:

”En af grundene til at vi har lavet det store Digitaliseringspolitiske Topmøde i 2023 er fordi, at vi i Dansk Erhverv sætter endnu større fokus på, hvad teknologi og digitalisering betyder for Danmark, for Europa, men også for de 18.000 virksomheder som er medlemmer af Dansk Erhverv”

Dansk Erhverv ser en unik mulighed for at gøre ansvarlig digitalisering til en konkurrencefordel for Danmark. Det kræver økonomiske investeringer og politisk vilje på nationalt plan, i EU og internationalt.

Var du en af dem, der ikke nåede forbi topmødet i Børssalen, kan du se en video fra dagen øverst på siden ⇑⇑⇑

Kontakt

Teknologi,Digitalisering & Tele;Tværgående Strategi&Koordination

Nikolaj Juncher Wædegaard

Branchedirektør