; ;
Gemt

DAPP: Internationale partnerskaber langs middelhavet

25. januar 2023

I Dansk Erhvervs Iværksætterteam glæder vi os til, snart at løfte sløret for de store internationale samarbejder vi skal indgå i for at fremme iværksætteri i Marokko, Tunesien og Egypten. Samarbejdet skal være med til at bygge bro for iværksættere og SMV’er i Danmark og MENA-regionen.

Ved et styrket samarbejde mellem Dansk Erhvervs medlemmer og civilsamfundet i og udenfor Danmark, er der lavthængende frugter at høste:  

  • Civilsamfundsorganisationer er afgørende for at mobilisere den offentlige mening og øge offentlighedens bevidsthed. 
  • Deres arbejde skaber en bottom-up efterspørgsel, der holder samfundets ledere ansvarlige, #reformreformogatterreform. 
  • Samarbejde med organisationer i civilsamfundet er en måde at promovere et fuldstændigt engagement af lokale aktører og processen kan være med til at styrke efterspurgte kompetencer og færdigheder. 

I Dansk Erhverv er ambitionen for det fremtidige samarbejde, at vi kan være med til at skabe lokalt ejerskab og drive iværksætteri og beskæftigelsen frem ved hjælp af værktøjer og kompetencer inden for den grønne omstilling og digitalisering.  

Har du og din virksomhed en interesse i at undersøge nye markeder, prospektere mulige underleverandører eller kunder i et hastigt vækstende område, så kontakt projektleder og politisk konsulent, Lucas Højbjerg nedenfor.

Kontakt

Erhvervspolitik & Analyse

Lucas Højbjerg

Politisk konsulent og DAPP-projektleder
Medarbejderprofil