; ;
Gemt

Casper Klynge: Jeg håber, vi ses til en fantastisk AI-konference

19. september 2023

Kom med til årets AI-konference, når Dansk Erhverv den 28. september afholder The CopenhAIgen Forum. Her får du den nyeste viden om kunstig intelligens fra de mest prominente internationale eksperter og de fremmeste erhvervsledere indenfor AI – og en unik mulighed for at netværke, når vi dykker vi ned i fremtiden for AI.

Kommentar af Casper Klynge

Kunstig intelligens er i gang med at ændre verden. På næsten ingen tid har kunstig intelligens (AI) sat gang i en teknologisk revolution, hvis lige vi aldrig har set.

Derfor er det en helt særlig fornøjelse at byde velkommen til Dansk Erhvervs store internationale AI-konference, The CopenhAIgen Forum, hvor de skarpeste internationale eksperter og magthavere sammen med repræsentanter fra erhvervslivets top og internationale organisationer samles for at kortlægge og diskutere AI’s betydning for fremtiden.

Og ikke mindst, hvordan – eller hvorvidt – Europa er i stand til at konkurrere og overleve i den nye AI-æra.

Vigtige og nye indsigter
Vi har sørget for et knivskarpt og stjernespækket program til dagen, som modereres af kompetente Nynne Bjerre Christensen.

Du kan blandt andre møde:

  • Den internationalt anerkendte professor på Columbia Law School Anu Bradford, der blandt andet er forfatter til bestselleren ’The Brussels Effect: How the European Union Rules the World’ – en bog, der har høstet ros i både The Economist og Financial Times. Anu Bradford giver indsigt i de geopolitiske aspekter af AI, og Europas muligheder for at håndtere og regulere AI.
  • NATO’s assisterende generalsekretær for nye sikkerhedsudfordringer, David van Weel, der deler sin viden om innovation som afgørende redskab for virksomheders interesser og sikkerhed, og hvordan NATO-allierede kan få gavn af et innovativt erhvervsliv. Han ved om nogen, hvor vigtigt det er at være på teknologisk forkant.
  • Digitaliseringsminister og minister for ligestilling, Marie Bjerre (V), som vil fortælle om, hvordan Europa og Danmark opnår succes i AI-æraen.

Hands-on erfaring fra erhvervslivets fremmeste ledere
Som om det ikke var nok, kan du også se frem til spændende paneldebatter.

Blandt med Googles Director of Public Policy & Govt Affairs, Iarla Flynn, og IBM Northern’s General Manager, Hans Dekkers, om, hvordan de vil være med til at sikre en ansvarlig udrulning af AI. Ser vi umodne løsninger, eller er det at rykke hurtigt den eneste vej frem?

Men også om, hvordan teknologi allerede bruges i dag af danske og europæiske virksomheder, og hvordan de oplever de muligheder og udfordringer, der er i dag.

Det fortæller Jesper Riis, CIO i DSV, Stine Mølgaard Sørensen, co-founder i Radiobotics, Thomas Jensen, CEO i Milestone, Christian Binggeli, VPi KMD og Jakob Bech Benediktson, CEO i Lasso X en hel masse om.

Og sidst men ikke mindst mødes David Van Weel, Henrik Bodskov, CEO i Aeven, og Hans Jørgen Bohlbro, VP i Systematic i en paneldebat, hvor de vender de vigtigste pointer fra dagen.

Unik mulighed for netværk
Alt i alt er The CopenhAIgen Forum et oplagt event for alle, der vil opdateres på de nyeste tendenser inden for kunstig intelligens i erhvervslivet og samtidig have mulighed for at netværke med andre, der arbejder konkret med AI i deres virksomhed.

Der er med andre ord rigelig grund til at tilmelde sig The CopenhAIgen Forum.

Konferencen begynder kl. 9.00 og varer til kl. 14.30, hvor Dansk Erhverv efterfølgende er vært for lidt til ganen.

Vi ses 28. september på Børsen.

Kontakt

Digitalisering, Rådgivning, IT, Regional & Salg

Casper Klynge

Vicedirektør
Medarbejderprofil
Kommunikation & Presse

Liv Østerstrand Rasmussen

Journalist og kommunikationskonsulent