Gemt
Presse og Nyheder

Årets CSR konference 2017 stiller skarpt på ansvarlig ledelse og tillid

Der er fokus på ansvarlig ledelse og tillid i en verden i hastig forandring, når der for fjerde år i træk inviteres til CSR konference på Børsen.

Nyhed

På konferencen kan du blandt andre høre finansminister Kristian Jensen (V), Jakob Askou Bøss, der er Senior Vice President i Ørsted (DONG Energy), og Christian Hyldahl, adm. direktør i ATP fortælle om ansvarlig ledelse i et politisk, erhvervsmæssigt og investor perspektiv. Derudover vil blandt andre adm. dir. Susanne Mørch Koch fra Dansk Spil og kommende generaldirektør i Dansk Flygtningehjælp, Christian Friis Bach, diskutere ansvarlig ledelse.

Med inspiration i det manifest for ansvarlig ledelse, som blev lanceret i Davos under World Economic Forums topmøde i år, stiller konferencen skarpt på: • hvordan styrker vi tilliden til erhvervsliv og politikere i en tid præget af hastigt forandrende betingelser for at drive virksomhed; • hvad kræves der af konkrete handlinger fra virksomheder i form af bl.a. større gennemsigtighed om deres drift og ledelse.

Administrerende direktør i FSR – danske revisorer, Charlotte Jepsen: ”Gennemsigtighed og troværdighed er nøglen til at skabe tillid omkring virksomhedernes arbejde med CSR. Her har revisorbranchen en vigtig rolle at spille i forhold til levere værktøjer og knowhow, der kan hjælpe virksomhederne til løfte og styrke deres samfundsansvar.  

Dansk Erhvervs administrerende direktør, Jens Klarskov: ”CSR og bundlinje går hånd i hånd. Denne konference vil inspirere til at træffe beslutninger, som på både kort og længere sig gavner virksomheder og samfund.”

Underdirektør i Erhvervsstyrelsen Torsten A. Andersen: ”Efterspørgslen efter at få samfundsansvar og vækst til at gå hånd i hånd er stigende. Fra Erhvervsstyrelsens side er vi glade for at støtte vi op om virksomhedernes arbejde med CSR og verdensmålene, og vi vil fortsætte med at fremme fælles løsninger og nye bæredygtige forretningsmodeller.”

Konferencen afsluttes med en festlig kåring af vinderne af CSR Rapporteringsprisen 2017. Prisen overrækkes af H.K.H Kronprinsessen.

Kontakt os

Der anvendes cookies til at forbedre din oplevelse af websitet. Du accepterer ved at navigere videre. Læs mere om website cookies.