Gemt
Presse og Nyheder

Betina Hagerup og Morten Langager er nu indtrådt i Dansk Erhvervs direktion

Dansk Erhverv er i rivende udvikling og styrker direktionen med to nye direktører, Morten Langager og Betina Hagerup.

Nyhed

Dansk Erhverv, 2. september 2019

Dansk Erhvervs direktion består nu af fire medlemmer: Adm. direktør Brian Mikkelsen, viceadm. direktør Laurits Rønn, direktør Morten Langager med ansvar for Politik, Analyse og Kommunikation, samt direktør Betina Hagerup med ansvar for markederne i Dansk Erhverv.

Betina Hagerup ser frem til opgaven i Dansk Erhverv, hvor hun får ansvaret for at lede indsatsen inden for Dansk Erhvervs markedsområder.

”Jeg glæder mig til at komme i gang. I en hastigt foranderlig verden er der brug for at sikre, at virksomhederne har de bedst mulige rammevilkår. Jeg ser frem til samarbejdet med Dansk Erhvervs medlemmer og ansatte og til at bidrage med min viden på området,” siger Betina Hagerup, der kender Dansk Erhverv indefra, da hun frem til i dag på vegne af KMD har været medlem af Dansk Erhvervs bestyrelse og forretningsudvalg.

Om Betina Hagerup
Betina Hagerup er cand. merc. med speciale i international økonomi og virksomheders internationalisering. Betina Hagerup kommer fra en stilling som Executive Vice President i it-virksomheden KMD. Fra 2012 til 2017 var hun direktør for Erhvervsstyrelsen, hvor hun b.la. stod i spidsen for erhvervsudvikling, forretningsudvikling, tilsyn og digitalisering. Før jobbet i Erhvervsstyrelsen har Betina Hagerup beklædt flere ledende stillinger inden for Erhvervsministeriets ressort.


Morten Langager glæder sig meget til de nye udfordringer i Dansk Erhverv:

”Virksomhederne er grundpillerne i et sundt samfund og en sund økonomi. Jeg ser frem til at skulle være med til at fremme erhvervslivets stemme i debatten og sikre, at der er politisk fokus på sunde rammevilkår for virksomhederne. Uden et stærkt dansk erhvervsliv intet stærkt velfærdssamfund,” siger Morten Langager.

Han har tidligere i sin rolle af KMD-direktør været en del af Dansk Erhvervs bestyrelse og formandskab:

”Jeg glæder mig meget til at blive en del af det nye direktionsteam under ledelse af Brian Mikkelsen i Danmarks stærkeste erhvervsorganisation. Dansk Erhverv er i en rivende udvikling, og jeg glæder mig til at vende tilbage til organisationen i den smukke børsbygning,” siger Morten Langager.

Om Morten Langager
Morten Langager, 48 år, er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og har desuden en bachelorgrad i samfundsvidenskab fra Roskilde Universitet. Morten Langager har hidtil været adm. direktør for Danske Medier og Danske Medier Arbejdsgiver.

Han kommer med en meget bred erfaring inden for journalistisk, kommunikation, erhvervsliv, foreningsliv og politik. Morten Langager arbejdede først i en årrække som journalist på Dagens Medicin, De 3 Stiftstidender & JyskeVestkysten samt Morgenavisen Jyllands-Posten. Fra 2001 til foråret 2010 var han kommunikationschef og særlig rådgiver i først Justitsministeriet, siden Økonomi- og Erhvervsministeriet og Udenrigsministeriet, inden han i foråret 2010 takkede ja til jobbet som direktør for kommunikation og marketing i Danmarks største it-virksomhed, KMD. I KMD havde Morten Langager ansvaret for bl.a. kommunikation, marketing, public affairs, CSR og KMD Analyse.

Kontakt os

Der anvendes cookies til at forbedre din oplevelse af websitet. Du accepterer ved at navigere videre. Læs mere om website cookies.