Gemt
Presse og Nyheder

Der er nu åbent for indsendelse til Danish Design Award 2021

Nyhed

13. oktober 2020

Du kan nu komme med dit bud på den væsentligste forskel, som design kan gøre i 2021. Danish Design Award hylder hvert år de bedste designløsninger for samfundet, og du har mulighed for at indsende dit design og deltage i konkurrencen inden den 4. december 2020 kl. 12.00.

Danish Design Center har åbnet for tilmeldingerne til Danish Design Award 2021, hvilket betyder at designere og virksomheder kan sende deres bud på designs, der kan gøre en forskel for mennesker, virksomheder og samfundet. Et af formålene med den årlige prisuddeling er, at Danish Design Center og Design Danmark ønsker at anerkende de designs, der kan være med til at inspirere og effektivisere arbejdsgange og dagligdagen.

Der er mulighed for at vinde inden for 15 forskellige kategorier, heriblandt ”Better Learning”, ”Game Changer” og ”Feel Good”. Ifølge sidste års vindere af Danish Design Award, bidrager en nominering, og måske endda en pris, med alt fra større tillid til produktet i markedet og øget opmærksomhed på eksportmarkeder..

Her kan du læse mere om Danish Design Award 2021.

 

Kontakt os

Der anvendes cookies til at forbedre din oplevelse af websitet. Du accepterer ved at navigere videre. Læs mere om website cookies.