Gemt
Presse og Nyheder

Et år i samarbejdets tegn

2018 har stået i samarbejdets tegn. Dansk Erhverv har mere end nogensinde søgt dialogen, set mulighederne og dyrket fælles dagsordner med blandt andre KL, Danske Regioner, IKA, forskere, ministerier og fagbevægelsen.

Nyhed

DANSK ERHVERV | OPS - 6. DECEMBER 2018

Et styrket offentlig-privat samarbejde starter med dialogen, og den vil fortsat danne rammen for vores arbejde i 2019. For når det offentlige og det private samarbejder, innoverer og digitaliserer, vinder Danmark.

”Gensidig respekt, forståelse for hinandens virkelighed og ikke mindst tillid er grundsten i det gode samarbejde. Med det udgangspunkt har vi i 2018 søgt det brede samarbejde med blandt andre KL, Danske Regioner, FTF, Kommune Kredit, IKA og COPS om OP-topmøde og Udbudskonference hvor mere end 200 deltog. Vi tror på, at åbenhed og dialog er vejen til styrket offentlig-privat samarbejde. Derfor vil 2019, for os, også stå i samarbejdets tegn,” siger Morten Jung, markedschef i Dansk Erhverv.

Kontakt os

Oplevelse & Velfærd

Morten Jung

Markedschef
Medarbejderprofil

Der anvendes cookies til at forbedre din oplevelse af websitet. Du accepterer ved at navigere videre. Læs mere om website cookies.