Gemt
Presse og Nyheder

Nationalt projekt understøtter grøn cirkulær omstilling

23. juni 2020

Et nationalt projekt med navnet Grøn Cirkulær Omstilling tilbyder økonomisk støtte på op til 90.000 kroner til virksomheder, der ønsker at arbejde mere cirkulært. Små og mellemstore virksomheder kan ansøge nu.

Projektet Grøn Cirkulær Omstilling (GCO) er åbent for tilmelding, hvor SMV’er (små og mellemstore virksomheder) med under 250 ansatte og en omsætning på under 50 millioner euro kan ansøge om at deltage i forløb, der har til formål at styrke den grønne cirkulære omstilling og skabe vækst i virksomhederne.

Ved at deltage i forløbet kan virksomheder få op til 90.000 kroner til at udvikle forretningen, en konkret plan for, hvordan din virksomhed kan arbejde mere cirkulært samt mulighed for at udvikle nye forretningsmæssige potentialer. Derudover giver forløbet konkurrencemæssige fordele og forberedelse til fremtidens krav om bæredygtighed samt professionel branchekyndig konsulentydelse, som ser på virksomhedens ressourceanvendelse med nye øjne.

Ansøg
Din virksomhed kan ansøge om deltagelse i projektet nu. I ansøgningen vil der blandt andet blive lagt vægt på grønt forretningspotentiale, vækstambitioner, organisatorisk kapacitet, skalerbarhed samt ressource- og CO2-reduktion.

Du kan ansøge om deltagelse her: Grøn Cirkulær Omstilling.

Kontakt os

Handel

Jakob Lamm Zeuthen

Miljøpolitisk chef
Medarbejderprofil

Der anvendes cookies til at forbedre din oplevelse af websitet. Du accepterer ved at navigere videre. Læs mere om website cookies.