Gemt

Ny webinarrække: Vækst med sociale medier I-V

Ønsker du ny viden om brugen af sociale medier til din forretningsdrivelse, kan du på denne række af webinarer høre om, hvordan du inkorporerer sociale medier såsom Instagram og Facebook i udviklingen af din virksomhed.

Nyhed

31. marts 2021

Dansk Erhverv inviterer i samarbejde med Facebook til en serie af webinarer, hvor du kan lære om brugen af sociale medie-platforme i din forretning. Du vil få ny viden, som klæder dig på til at bruge Facebook og Instagram til at understøtte udviklingen af din virksomhed. Emner, der bliver taget op, er bl.a. annoncering, måling af effekt og sikkerhed.  

I serien af webinarer får du en grundlæggende forståelse af Facebooks to største platforme – Facebook og InstagramDerudover får du bl.a. et indblik i, hvordan man laver effektive kampagner, og hvordan man måler dem. Her vil du blive præsenteret for oprettelse af annoncer og en række gratis redskaber, der er tilgængelige for dig på de to platforme, og hvordan du kan bruge dem optimalt i forhold til din virksomhed og dine kunder. Tips og værktøjer til god it-sikkerhed bliver også gennemgået, så du r mulighed for at lære, hvordan du kan forebygge, at hackere overtager dine konti. Alt sammen med det formål, at du kan høster større gevinster ved brugen af sociale platforme til din forretning.  

Da webinarerne er en del af et samarbejde mellem Dansk Erhverv og Facebook, er de derfor gratis for alle Dansk Erhvervs medlemmer.  

Læs mere om de enkelte webinarer og tilmeld dig herunder: 

Vækst med sociale medier I: Facebook 101 (afholdt)

Vækst med sociale medier II: Instagram 101 

https://www.danskerhverv.dk/kurser-og-events/vakst-med-sociale-medier-ii-instagram-101/  

Vækst med sociale medier III: Annoncering 

https://www.danskerhverv.dk/kurser-og-events/vakst-med-sociale-medier-iii-annoncering/ 

Vækst med sociale medier IV: Måling af effekt 

https://www.danskerhverv.dk/kurser-og-events/vakst-med-sociale-medier-iv-maling-af-effekt/  

Vækst med sociale medier V: Sikkerhed 

https://www.danskerhverv.dk/kurser-og-events/vakst-med-sociale-medier-v-sikkerhed/   

 

Kontakt os

Rådgivning & Videnservice

Christian von Stamm Jonasson

Erhvervspolitisk konsulent
Medarbejderprofil