Gemt
Presse og Nyheder

Nye ansigter i Turisme- og Oplevelsesudvalget

07. oktober 2020

Adm. direktør Ulla Tofte, M/S Museet for Søfart, blev valgt til bestyrelsen i Dansk Erhverv og overtager derfor posten som forkvinde for Turisme- og Oplevelsesudvalget.


Der var årsdag og generalforsamling i Dansk Erhverv den 10. september. Adm. direktør Ulla Tofte, Museet for Søfart, blev valgt til bestyrelsen i Dansk Erhverv og overtager derfor posten som forkvinde for Turisme- og Oplevelsesudvalget. Dansk Erhverv takker Jan Haapanen for mangeårigt virke som formand i bestyrelse og udvalg.

CEO Jesper Agte Johansen, Novasol, har takket ja til at blive næstformand i udvalget.

Dansk Erhverv er det seneste år vokset markant på medlemssiden på turisme- og oplevelsesområdet, hvor udvalget skal afspejle medlemskredsen. Det er en fornøjelse for Dansk Erhverv at opleve meget stor interesse for deltagelse i udvalgsarbejdet. Udvalget er i disse uger ved at blive endeligt sammensat med henblik på det første møde, som er den 11. november 2020.

I Dansk Erhverv er også Hotelnetværket centralt placeret. Direktør Jesper Stubgaard, Hotel Skt. Petri, er formand for netværket og har også plads i Turisme- og Oplevelsesudvalget.

Kontakt os

Der anvendes cookies til at forbedre din oplevelse af websitet. Du accepterer ved at navigere videre. Læs mere om website cookies.