Gemt

Optimer din transport- og logistikløsning med Dansk Erhvervs nye guide

21. januar 2021

Logistikguiden er en hjælpende hånd til både B2B og B2C-virksomheder, der gerne vil optimere deres logistikløsning.

Du skal logge ind for at hente guiden - den er nederst på denne side.

Logistik er en hjørnesten i enhver e-handelsvirksomhed, og derfor er det også et område, som Dansk Erhverv giver meget opmærksomhed. Vores årlige logistikkonference og logistikanalyse får nu selskab af Logistikguiden, som er lavet i samarbejde med Pernille Slinkert fra Slinkert Logistic Advice, der er specialist i netop logistik - og transportløsninger.

"Gode transport- og logistikløsninger bliver kun endnu vigtigere i fremtiden, hvor konkurrencen bliver endnu skarpere, og e-handlerne forventer at sende markant flere pakker af sted. Samtidig ved vi, at blot 2 % af e-handlerne mener, at de er helt i mål med deres transport- og logistikløsning. Derfor udgiver vi nu guiden, som forhåbentligt kan gøre e-handlerne endnu klogere på, hvad de skal være opmærksomme på, og hvilke løsninger de kan vælge,” siger Carsten Rose Lundberg, chefkonsulent i Dansk Erhverv.

Både for B2B og B2C
Guiden kortlægger optimeringer i transport- og logistik-flowet og er både for B2B og B2C e-handlere i alle størrelser, der vil have et grundigt indblik i udviklingen i logistikbranchen

”Det er især virksomheder, der står overfor at revurdere deres transport- og logistikløsning, som er i målgruppen. Men virksomheder, der for nylig har lavet om i deres løsninger, kan også bruge guiden som en tjekliste,” forklarer Carsten Rose Lundberg.

Guiden berører flere forskellige elementer og kan derfor læses fra a til z eller som et opslagsværk for relevante afsnit

Hvem er Pernille Slinkert?
Pernille Slinkert, der står bag Slinkert ApS, har både teoretisk og praktisk erfaring fra transport- & logistikbranchen. Hun er specialist i logistik - og transportløsninger og har tidligere hos DSV arbejdet med udviklingsprojekter og systemimplementeringer for flere danske - og udenlandske produktionsvirksomheder. Her har hun rådgivet og skabt unikke, innovative løsninger med henblik på effektivisering af deres indkøb, indgående - og udgående lagerbehandling, lagerstyring og fragt.

 

Log ind for at hente guiden

Kræver medlemskab

Du skal være logget ind for at få adgang til artiklen

Det er kun medlemmer af Dansk Erhverv, der har adgang til vores artikler og værktøjer.

Endnu ikke bruger? Opret dig

Kontakt os

Digital Handel

Carsten Rose Lundberg

Chefkonsulent