Gemt
Presse og Nyheder

Skriv dine handelsbetingelser på nul komma dut!

12. januar 2021

Når du sælger via nettet, skal du give en lang række oplysninger om fortrydelsesretten, betaling, levering, returnering af varen, klagemuligheder og meget andet. Disse oplysninger gives normalt i netbutikkens handelsbetingelser, som du hurtigt og nemt kan lave via vores værktøj.

Hvis du sælger varer eller digitalt indhold til forbrugere via nettet, telefon eller på anden måde, uden at du mødes fysisk med din kunde, har Dansk Erhverv et værktøj, hvor du på 15 til 30 minutter kan generere dine egne handelsbetingelser. Du skal bare besvare en række spørgsmål. Betingelserne sikrer, at du giver de oplysninger, som du har pligt til at give efter bl.a. forbrugeraftaleloven.

Skal du lave B2C handelsbetingelser? Brug vores digitale værktøj.

Manglende eller forkerte oplysninger kan have ubehagelige konsekvenser for dig. Fx at fortrydelsesretten løber i op til 1 år og 14 dage, at kunden ikke skal betale for at returnere varen, eller at du ikke kan foretage fradrag for værdiforringelse, hvis kunden har brugt eller beskadiget varen, inden den bliver returneret til dig. Der er også nogle af oplysningsforpligtelserne, som er stafsanktionerede, så du kan få en bøde, hvis du ikke giver de rigtige oplysninger.

Du også læse en vejledning om, hvad der kan stå i dine handelsbetingelser, og hvad du ikke bør skrive i betingelserne.

Kontakt os

Digital Handel

Tina Morell

Chefkonsulent

Der anvendes cookies til at forbedre din oplevelse af websitet. Du accepterer ved at navigere videre. Læs mere om website cookies.