Gemt
Presse og Nyheder

Står din virksomhed bag årets bedste digitale omstilling?

03. september 2020

Opdateret: Ny frist mandag den 5. oktober. SMV:Digital hylder en virksomhed, der har gennemgået en succesfuld digital omstilling. Det er nu, du kan indstille dig selv eller en anden kandidat, som har gjort sig fortjent til titlen. 

Hvis jeres SMV har gennemgået en succesfuld digital omstilling, har I nu chancen for at vinde prisen Årets Digitale SMV:Omstilling 2020. Måske har I nytænkt jeres produktion eller service, så de er blevet digitaliserede, udviklet nye digitale salgskanaler, eller noget helt tredje, der har givet et en positiv effekt.  

”Med Årets Digitale SMV:Omstilling hylder vi en virksomhed, som forvandler snakken om digitalisering til helt konkret forretning," siger Janus Sandsgaard, digitaliseringspolitisk fagchef i Dansk Erhverv og fortsætter:

”Prisen skal inspirere andre til at tage en større bid af den digitale omstilling. Den digitale handlekraft er vigtigere end nogensinde. Ikke bare for den enkelte virksomhed men for hele samfundet.”

Fristen for at indstille sin egen eller en anden virksomhed er mandag den 5. oktober 2020.  

Læs mere og indstil din virksomhed her: smvdigital.dk/omstillingsprisen 

For at komme i betragtning til prisen skal virksomheden have mellem 3 og 99 medarbejdere, have gennemgået en omfangsrig digital omstilling samt have oplevet en positiv effekt af den digitale omstilling. Effekten kan komme til udtryk gennem eksempelvis vækst, bedre produkter eller klimamæssige gevinster. 

På baggrund af de indsendte indstillinger udvælger SMV:Boardet de tre bedste cases. Der vil til disse tre nominerede blive udarbejdet præsentationsvideoer. Den endelige vinder kåres ved et større event i slutningen af 2020 af det regeringsnedsatte SMV:Board, som står i spidsen for programmet SMV:Digital. 

Kontakt os

Rådgivning & Videnservice

Janus Sandsgaard

Digitaliseringspolitisk fagchef
Medarbejderprofil

Der anvendes cookies til at forbedre din oplevelse af websitet. Du accepterer ved at navigere videre. Læs mere om website cookies.