Gemt

Sundhedspolitisk Topmøde 2017

Se oplæg og billeder fra Sundhedspolitisk Topmøde, der blev afholdt den 7. december 2017 på Børsen i København. Topmødet blev afholdt af Dansk Erhverv, Danske Regioner, LIF, Medicoindustrien, IT-Branchen og Sundhed Danmark.

Nyhed

Oplæg fra Sundhedspolitisk Topmøde - 7. december 2017

 

”Vi må ikke blive bange for at åbne op for sundhedsdata på grund af etik. Vi skal turde diskutere etikken. Hvis vi ikke tør det, lader vi os nøje”, Sådan sagde Sundhedsminister Ellen Trane til Sundhedspolitisk topmøde 2017 den 7. december, hvor mere end 150 beslutningstagere, embedsmænd og virksomheder mødtes til sundhedspolitisk topmøde.

Emnet for topmødet var det digitale sundhedsvæsen – og oplægsholderne spændte lige fra oplæg om kunstig intelligens i sundhed over konkrete anvendelse af nye digitale løsninger, som kan frisætte patienter og personale, i Region Syddanmark.

Sundhedsminister Ellen Trane Nørby holdt en visionær tale, som talte det digitale sundhedsvæsen og brug af sundhedsdata op.

Formanden for Danske Regioner Bent Hansen talte om behovet for et investeringsprogram for teknologi, for at kunne udnytte data og digitalisering i sundhed.

Der var internationale talere ved Anthony Sigrest fra Abbvie og Ben Bridgewater for UK – Sigrest talte om at det allerstørste behov, bliver at kunne dichefrere og håndtere den enorme mængde af data, som produceres konstant.

Topmødet blev afholdt af Dansk Erhverv, Danske Regioner, LIF, Medicoindustrien, IT-Branchen og Sundhed Danmark.

Præsentationer og billeder fra dagen kan ses her:

Billeder fra Sundhedspolitisk Topmøde 7. december 2017 (fotograf Carsten Lundager)

Sundhedspolitisk Topmøde 2017 (præsentationer)

pdf

Download

Kontakt os

Oplevelse & Velfærd

Katrina Feilberg Schouenborg

Sundhedspolitisk fagchef
Medarbejderprofil