Gemt
Presse og Nyheder

Taler vi lidt for meget om at bruge pengene, og lidt for lidt om at tjene dem?

I dag samles vores folkevalgte på Christiansborg til Folketingets åbning. En ganske særlig dag i dansk politik, som vi i Dansk Erhverv følger tæt med i. På de sociale medier bruger vi åbningsdagen til at spørge, om vi i dansk politik taler lidt for meget om at bruge pengene, og lidt for lidt om at tjene dem?

Nyhed

DANMARK SKAL VÆRE VERDENS BEDSTE LAND AT DRIVE VIRKSOMHED I

I dag samles vores folkevalgte på Christiansborg til Folketingets åbning. Statsministeren gør status over rigets tilstand og regeringen fremsætter sit lovprogram. 

Folketingets åbning er en ganske særlig dag i dansk politik, som vi i Dansk Erhverv følger tæt med i.

I forbindelse med åbningen sætter vi tirsdag 6. oktober fokus på, om vi i dansk politik taler lidt for meget om at bruge pengene, og lidt for lidt om tjene dem?

Taler vi lidt for meget om at bruge pengene, og lidt for lidt om at tjene dem?

Verdens bedste land at drive virksomhed i
Politik skal selvfølgelig handle om, hvordan vi som samfund bruger pengene og hvordan vi fordeler velfærden. 

Men politik skal også handle om, hvordan vi tjener de penge, der skal finansiere vores fælles velfærd.

Velfærdssamfundet og erhvervslivet er et kredsløb. Dets bedre vilkår vi giver virksomhederne for at skabe velstand, arbejdspladser og fremgang, dets bedre vilkår giver vi velfærdssamfundet. 

"I Dansk Erhverv mener vi, at der er brug for en fornyet debat om og større fokus på, hvad vi skal leve af i fremtiden. Tiden er kommet til, at vi får sat erhvervslivet på dagsordenen. Der er brug for en klar vision og plan for, hvordan vi skal finansiere velfærden i fremtiden. Hvordan vi skal skabe arbejdspladser, velstand og fremgang,” siger Morten Langager, direktør for Politik, Analyse & Kommunikation i Dansk Erhverv.

"I Dansk Erhverv er visionen enkel - og vi håber, vi kan være fælles om den: Danmark skal være verdens bedste land at drive virksomhed i. For kun på den måde kan vi sikre fundamentet for verdens bedste velfærd," siger Morten Langager. 

Vær med i debatten på sociale medier
Vi håber, du vil være med i debatten på LinkedIn og Twitter på #ftlive og #BrugHandlekraften.

Hvad mener du? Taler vi i dansk politik lidt for meget om at bruge pengene, og lidt for lidt om at tjene dem? Hvordan skal vi styrke erhvervslivets og handlekraftens betingelser? Hvordan skal vi styrke samarbejdet? 

#BRUGHANDLEKRAFTEN

Brug handlekraften, Danmark

Vi skal ikke erobre hele verden. Men vi skal handle nu, hvis vi skal sikre fremtidens velfærd og sammenhængskraft. Her kan du se og læse og mere om vores nye kampagne.

Kontakt os

Politik og Analyse

Christoffer Lehmann

Konsulent, Kampagne & Politik

Sidste nyt fra Dansk Erhverv i din indbakke

Tilmeld nyhedsbrev

Der anvendes cookies til at forbedre din oplevelse af websitet. Du accepterer ved at navigere videre. Læs mere om website cookies.