; ;

Efteruddannelse - sådan gør du

Få overblik over hele voksen- og efteruddannelsessystemet og find oplysninger om løntabsgodtgørelse, refusion af udgifter til kost og logi for dine medarbejdere m.v.

Guide

Voksen- og efteruddannelsessystemet

Kravene på arbejdsmarkedet ændrer sig konstant. Det stiller krav til både virksomheder og medarbejdere, som skal sørge for at ajourføre deres viden og kompetencer, så de fortsat kan skabe vækst og fremgang i virksomheden. Efteruddannelse af dine medarbejdere er et vigtigt redskab, hvis du gerne vil følge med udviklingen på arbejdsmarkedet.

Voksen- og efteruddannelse er en samlet betegnelse for den brede vifte af uddannelsestilbud for dem, der løbende ønsker at videreudvikle deres kompetencer. Uddannelserne tager afsæt i den enkeltes tidligere uddannelse og allerede opnåede joberfaringer.

Voksen- og efteruddannelsessystemet giver mange muligheder for at finde relevant efteruddannelse til dine ansatte, både ledere og medarbejdere. Uddannelserne er ofte tilpasset voksne i job, dog er kravene til forudgående uddannelse eller erhvervserfaring forskellige, alt efter hvilken uddannelse din medarbejder ønsker at påbegynde. Kendetegnene for uddannelserne er, at der ofte er et alderskrav på 18 år eller 25 år for at påbegynde uddannelsen.

Andre relaterede guides i temaet