; ;


Ecommerce Europe
 blev stiftet i februar 2012 af FDIH (Foreningen for Dansk Internethandel) i samarbejde med e-handelsorganisationer fra Sverige, Norge, Belgien, Italien, Holland og Frankrig for at sikre, at europæiske netbutikkers stemmer bliver hørt på europæisk plan, og der sker en koordinering af meldinger både i forhold til EU og nationale lovgivere.

Ecommerce Europes medlemsskare omfatter primært nationale e-handelsorganisationer, ligesom e-handelsvirksomheder med virksomhed i flere lande kan blive medlemmer. Førende leverandører til e-handelsbranchen kan blive samarbejdspartnere, og organisationer, der har tilknytning til europæisk e-handel industri, kan blive associerede medlemmer.

På foreningens første generalforsamling i Barcelona 2012 blev François Momboisse, formand for franske FEVAD, valgt som formand for Ecommerce Europe. 

Niels Ralund er med i bestyrelsen (Board of Directors) og sidder tillige i den politiske ledergruppe, Executive Committee

Hertil kommer arbejdsgrupperne - Regulatory, Logistic Taskforce, Digital Transactions and Innovation 

Henrik Theil og Tina Morell Nielsen deltager i hhv. arbejdsgrupperne ift. om lovgivning (eRegulation Committee) og betalinger/innovation (Digital Transactions and Innovation), ligesom Henrik Theil deltager i gruppen Logistic Taskforce samt har plads som  observatør i gruppen om e-mærker (Trustmark Committee). E-mærket i Danmark formidler Ecommerce Europes trustmark.

Ecommerce Europes aktiviteter i forhold til EU varetages og koordineres fra kontoret i Bruxelles.

Email: info@ecommerce-europe.eu

Website: www.ecommerce-europe.eu

Twitter: @Ecommerce_EU

Andre relevante fokusområder

Kontakt

Digital Handel

Niels Ralund

E-handelsdirektør
Medarbejderprofil
Digital Handel

Henrik Theil

Chefkonsulent
Digital Handel

Tina Morell

Konsulent