Online dagligvarehandel 2015

Danskerne bevæger sig i stigende grad væk fra køen i supermarkedet og ind på nettet for at købe dagligvarer. Potentialet er stort, men myterne skal aflives.

Online dagligvarehandel 2015

pdf

Download

Rejser og kulturoplevelser 2015

Vil du vide, hvordan danskerne handler på nettet, når det gælder rejser og kulturoplevelser? Få en guldgrube af tal og svar i brancheanalysen.

Rejser og Kulturoplevelser 2015

pdf

Download

Eksterne analyser

Indenfor e-handel bliver der udarbejdet mange og ofte gode analyser. Der udgives en række meget spændende analyser om e-handel og digital udvikling både nationalt og internationalt. Vi forsøger at samle de analyser, som vi mener har vores medlemmers interesse.

Har du kendskab til analyser, som kunne være interessante for andre at læse, må du meget gerne kontakte Simon Bjerremann på sib@danskerhverv.dk eller ringe til os på 72 25 56 01.

European E-commerce Reports

E-commerce Europe udgiver årligt en fælles europæisk e-handelsrapport og en regional e-handelsrapporte for Nordeuropa. Rapporterne sætter fokus på fakta, tal, tendenser og prognoser for e-handel i Europa. Klik på nedenstående link og udfyld de nødvendige data for at downloade rapporterne. 

European E-commerce Reports 

EU Consumer Scoreboard

EU gennemfører hvert år en undersøgelse af forbrugernes viden og tilfredshed om bl.a. e-handel. Der er også et afsnit om, hvordan butikkerne oplever regler, sikkerhed mm. Se alle EUs forbrugerundersøgelser

Svensk Digital Handel
Vores svenske søsterorganisation, Svensk Digital Handel, udgiver hvert år analyser om svensk e-handel: 
Download e-barometer analyser 
Download analyser om digital mathandel (dagligvarehandel) 

Danmarks Statistik

Tal: IT anvendelse i virksomheder
Analyse: IT anvendelse i befolkningen 2020

Andre relevante fokusområder